Humberto Tan wekt wrevel met relatiebreuk: ‘Hij is een leugenaar!’

Humberto Tan zorgt voor flink wat wrevel met de bekentenis dat zijn relatie met Ineke Geenen na dertig jaar is geklapt. Eerder ontkende de tv-ster dat namelijk nog. “Hij is gewoon een liar!”

Humberto Tan en Yvonne Coldeweijer © RTL, YouTube

De 57-jarige Humberto Tan zag zich deze week genoodzaakt om bekend te maken dat zijn liefdesrelatie met Ineke Geenen na dertig jaar op de klippen is gelopen. Hij werd namelijk op de hielen gezeten door de showmedia. De Privé vroeg het hem in november, waarna hij ontkende. Yvonne Coldeweijer vroeg het hem vorige week, waarna hij ontkende.

Yvonne’s wederhoor

Het zorgt voor irritatie bij Yvonne, die hierin het bewijs ziet dat hoor en wederhoor plegen bij BN’ers helemaal niet interessant is. “Normaal doe ik het nooit, maar voor het experiment vond ik het wel leuk. Van: laat ik het eens een keer wél doen. Het heeft totaal geen enkele toegevoegde waarde”, concludeert ze in haar podcast De Juice Show.

Yvonne bekent dat ze een beetje aan haar eigen juice twijfelde. Het enige wat ze had was een foto van Hum met een blondine. “Eerlijk gezegd had ik al een beetje in mijn hoofd van: volgens mij zit ik op iets wat niets is. Ik had al onderzocht met wie hij gespot was in Suriname. Het was een documentairemaakster.”

‘Dit is werk!’

De juicekoningin besloot Humberto toch te appen. “Toen dacht ik: ja, ik sta echt wel finaal voor schut als ik ga posten van: ‘Ze zijn samen’, terwijl ze gewoon samen een documentaire aan het maken zijn ofzo. Dus oké, you never know, ik app hem.”

Humberto gaf daarop aan dat het werkgerelateerd was. “Ik dacht: nou, geen juice te halen hier, het is al een beetje wat ik dacht.”

‘Wat een leugenaar’

Als Yvonne maandag recht tegenover Rachel Hazes staat in de rechtbank, maakt Humberto zijn relatiebreuk bekend. “Daar komt Bart Ettekoven naar me toe, van: ‘Heb je het gehoord van Humberto? Het is over met zijn huwelijk!’ Ik zeg: ‘Dat meen je niet! Meen je dit nou?’”

Humberto heeft gelogen, vindt Yvonne. “Wel! Ja, natuurlijk is het liegen. Dat is toch een leugen? Hij heeft gewoon ontkend wat wel gewoon waar was.”

‘Liar, liar!’

De ontkenning van Humberto vindt Yvonne niet een of ander slimmigheidje. “Het komt niet door hoe Evert of ik vragen stellen. Het komt omdat Humberto het ontkent, want Humberto is een BN’er en die ontkennen altijd alles! Daar is niets briljants aan. Het is gewoon een liar!”

Hoor en wederhoor wordt overschat, vindt Yvonne. “Het is fake.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Humberto Tan ontkende handig zijn huwelijksbreuk. Flauw?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen