Evert Santegoeds baalt flink van ontwijkend appje Humberto Tan

Evert Santegoeds vindt net als Yvonne Coldeweijer dat Humberto Tan niet helemaal eerlijk reageert op vragen over de perikelen in zijn privéleven. “Hij deed zijn breuk eerst af als ‘een verhaal’!”

Humberto Tan en Evert Santegoeds © RTL, SBS

BN’ers gebruiken de media om hogerop te komen en vervolgens steenrijk te worden, maar het is natuurlijk geven en nemen. Het berichten over beroemdheden en hun privébeslommeringen is voor veel media een serieus onderdeel van het verdienmodel. Aan dat deel werkt Humberto Tan echter liever niet mee, en dat leidt tot enige wrevel.

Humberto in scheiding

Yvonne Coldeweijer, de vorstin van het juicerijk, zat vorige week handenwrijvend te broeden op een mooie primeur. Ze had namelijk wat onthullende fotootjes ontvangen van Humberto met een zekere blondine. Piest hij nou wéér buiten de pot? Wat is hier aan de hand? Yvonne besloot het hem op de man af te vragen, via een berichtje op WhatsApp.

Deze poging om hoor en wederhoor te plegen is Yvonne niet echt goed bevallen. Humberto besloot haar het gras voor de voeten weg te maaien en gisteren zelf maar bekend te maken dat hij en zijn vrouw Ineke na een relatie van dertig jaar uit elkaar zijn. Yvonne liet het er niet bij zitten en knalde vervolgens alsnog de fotootjes van die blondine online.

‘Hoezo werk?’

Het smoesje van Humberto dat zijn samenzijn met deze blondine werkgerelateerd is – dat heeft hij Yvonne in een appberichtje laten weten – gelooft ze nu niet meer. “De dame in kwestie, Elise, met wie Hum afgelopen november al is gespot in Suriname, heeft dus ook oud en nieuw gevierd met Hum in Paramaribo.”

Ze laat op haar juicekanaal nóg een fotootje te zien van Humberto en de mysterieuze blondine, ditmaal in de VIP-lounge van de luchthaven in Paramaribo. “Volgens de spion was de cameraman het vijfde wiel aan de wagen. Hum was namelijk, volgens de spion, heel klef met Elise. Elkaar aanraken, samen giechelen en verliefderig.”

Zelfde schoenen

Humberto kan ontkennen wat hij wil, maar ze zouden zich gewoon nú al als een ANWB-stelletje gedragen. “Ze hebben zelfs dezelfde schoenen aan! Hum was ook echt ontzettend op zijn hoede. Keek continu om zich heen. De spion durfde geen foto te maken van de kleffe momentjes, maar weet het 100 procent zeker: deze twee zijn samen.”

Het hoeft volgens Yvonne natuurlijk niet zo te zijn dat Humberto zijn vrouw weer heeft bedonderd. “Als het al sinds geruime tijd over is tussen Hum en zijn vrouw, is hem dat natuurlijk van harte gegund. Maar ik doe geen wederhoor meer, wat een grap.”

Evert ook teleurgesteld

Wie er nog meer teleurgesteld is? Privé-baas Evert Santegoeds. Die stelt Humberto al op 6 november (!) te hebben gevraagd naar geruchten over een scheiding met Ineke. “Afgelopen herfst begon in het Amsterdamse echter weer een geruchtenstroom op gang te komen. Volgens bronnen zou Humberto de woning wederom hebben verlaten.”

Humberto toen in een appje aan Evert: “Ik reageer nooit op dat soort vragen. Het is maar een verhaal.”

Maar een verhaal?! Dat was dus niet helemaal eerlijk, aldus Evert. “Hoewel ze een en ander dus afdeden als ’een verhaal’, was de breuk op dat moment reeds een feit, al bleef hij tot na de feestdagen geheim.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

BN'ers zijn de minst betrouwbare bron van nieuws over zichzelf: eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen