Patty Brard deelt bewijs: ‘André Hazes jr. is weer terug bij Monique’

Patty Brard heeft haar programma Shownieuws geopend met het ‘bewijs’ dat André Hazes jr. en Monique Westenberg inderdaad weer samen zouden zijn. “Dit is wel heel bijzonder.”

Patty Brard en André Hazes jr. © Instagram, SBS 6

André Hazes jr. heeft het sinterklaasfeest geskipt om vakantie te vieren in Florida en daar heeft hij een paar dagen geleden iets opvallend gedaan. De volkszanger heeft namelijk een tatoeage laten zetten op zijn hand met de tekst ‘I’m forever yours, faithfully‘, zo is ontdekt door het juicekanaal Reality FBI.

‘Forever yours’

Een foto van André’s getatoeëerde hand is op de Instagram-pagina van zijn tatoeëerder beland, overigens zónder de volkszanger te taggen. ‘Spouse’s handwriting‘, stond erbij. Reality FBI is zo scherp geweest om de foto aan André te linken en daarmee heeft het juicekanaal een sappige primeur te pakken.

‘I’m forever yours, faithfully’ is een tekst uit het liedje Faithfully van André favoriete band Journey. De opmerking van de tatoeëerder dat dit het handschrift is van André’s ‘echtgenote’ doet vermoeden dat het om het handschrift van Monique Westenberg gaat. Volgens Yvonne Coldeweijer zijn de twee immers weer samen bij elkaar.

Wat zegt Patty?

Wat het allemaal nog geloofwaardiger maakt, is dat André ditzelfde liedje gebruikte in een Instagram-post na een eerdere hereniging met Monique. Het is dan ook hét bewijs dat het inderdaad weer aan is, vindt Shownieuws

Presentatrice Annemarie Brüning in de Shownieuws-opening van gisterenavond: “Speculaties over een hereniging van André en Monique gaan al wat langer, maar nu lijken we ook bewijs te hebben. Patty, het lijkt toch wel of hij nu de eeuwige liefde aan Monique heeft verklaard?”

Patty daarop: “Ja, dat is natuurlijk al een paar keer eerder geweest, maar het juicekanaal Reality FBI kwam met een heel bijzondere foto en wel met de hand van André, waar hij een tatoeage heeft laten zetten terwijl hij in Florida is op vakantie.”

Loyaal en trouw

Het verbaast Patty wel dat André weet wat ‘faithfully’ betekent. “Ik vind het heel wat dat hij weet hoe hij dat moet spellen, want dat betekent toch zoiets als loyaal en trouw, maar dan in een relatie. Het is in elk geval én een liefdesverklaring én een liefdesverklaring naar Monique, want het zou haar handschrift zijn.”

Ze vervolgt: “We hebben het niet kunnen verifiëren, want we hebben nergens bewijs kunnen vinden van haar handschrift. Maar het blijkt in elk geval wel de hand van André te zijn, want we hebben een andere foto gevonden waarop hij zelf die armbanden draagt.”

‘Schrikken’

Privé-baas Evert Santegoeds vindt het ook opvallend, zegt hij in de podcast Strikt Privé. “Dat er nog plek is op die arm! Dat is schrikken… We wachten het maar af. Kerst komt eraan, dus André is weer in Berkel en Rodenrijs te vinden. Of dat in januari ook nog zo is? Ik durf er geen pijl meer op te trekken.”

Hij vervolgt: “Ik begreep dat hij nu in Orlando was en ja… Hij zal wel op tijd terug zijn voor de feestdagen, want hij heeft Sinterklaas ook al gemist en kerst wil hij wel doorbrengen met zijn zoontje en dus met Monique.”

Stories

De stories van Reality FBI:

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen