Rob Kemps na flinke woede-explosie alsnog naar Vandaag Inside

Rob Kemps schuift na zijn ongekende woedeuitbarsting alsnog aan bij de mannen van Vandaag Inside. De redactie heeft hem gestrikt voor de uitzending van 7 december, tijdens het WK Voetbal.

Rob Kemps © YouTube

De ietwat hysterische SBS 6-ster Rob Kemps kwam een aantal weken geleden in een behoorlijke shitstorm terecht. Hij stond bij de kijkers thuis altijd bekend als een vrolijk en olijk figuur, maar de programma’s RTL Boulevard en Vandaag Inside onthulden dat de presentator achter de schermen een heel ander mens is.

Vloekende Rob

Rob blijkt vloekend en tierend aan de lijn te hangen bij allerlei programma’s als er iets gebeurt wat hem niet zint. Hij was bijvoorbeeld wóest toen RTL Boulevard een vraag stelde over zijn babygeluk stelde en draaide al helemaal door toen hij hoorde dat René van der Gijp hem belachelijk wilde gaan maken in Vandaag Inside.

Hij bewoog hemel en aarde om te voorkomen dat VI beelden kon uitzenden van zijn programma Chansons, dat hij samen met Matthijs van Nieuwkerk maakt. Zowel de sterren van RTL Boulevard als Shownieuws gaan ervan uit dat Matthijs een negatieve invloed heeft op de mediahouding van Rob.

‘Is hij nog boos?’

Wilfred Genee bracht Rob gisterenavond ter sprake in Vandaag Inside. “Jongens, eerst ook iets goeds. Iets leuks, iets positiefs. De vraag wordt nog vaak gesteld: is Rob Kemps boos?”

René: “Nee joh, gek, die is niet meer boos.”

Wilfred: “Het antwoord is: hij is niet boos.”

Tafelgast Angela de Jong: “De vraag is: komt-ie?”

‘Hij komt!’

Wilfred: “Hij komt, let op: hij komt op 7 december. Applaus, dames en heren! Ja, ja, ja, ja! Er moest wat voor gebeuren, maar dan heb je het ook, hè? Eén van de grootste sterren van Talpa komt hier gewoon op 7 december.”

Johan Derksen: “Ik heb wel ontzettend medelijden met het publiek wat er dan is. Naar links! Naar rechts!”

Slecht programma

Er worden vervolgens ook nog wat beelden ingestart uit Robs schreeuwprogramma The Wheel. En daar mag Angela dan nog iets naars over zeggen.

Angela: “Het was niet leuk om naar te kijken. Zo simpel is het. Het is in andere landen een enorme hit en hier zaten er inderdaad heel veel B-sterren in, die nogal raar zaten te doen.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Denkt u dat Rob Kemps wordt overgewaardeerd?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Groeit Jan Versteegh ooit uit tot een A-ster?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen