‘Matthijs van Nieuwkerk inderdaad schuldig aan afbraak Rob Kemps’

De agressieve houding van Rob Kemps jegens de pers komt volgens steeds meer partijen bij zijn tv-maatje Matthijs van Nieuwkerk voorbij. “Die heeft een pestpokkenhekel aan de pers.”

Matthijs van Nieuwkerk en Rob Kemps © BNNVARA

Heel Hilversum kijkt verbijsterd toe hoe Rob Kemps zijn positieve imago in een rap tempo volledig om zeep helpt. De presentator heeft de hele week woest aan de lijn gehangen bij allerlei tv-programma’s en dat blijkt geen uitzondering te zijn. Hij stond afgelopen zomer ook al te tieren tegen een verslaggever van RTL Boulevard.

‘Schuld van Matthijs’

Johan Derksen denkt dat Rob zijn sterallures heeft ontwikkeld door zo intensief op te trekken met Matthijs van Nieuwkerk, namelijk voor de opnames van het tv-programma Chansons. Dat zou zomaar eens kunnen kloppen, denken RTL Boulevard-sterren Luuk Ikink en Rob Goossens.

Luuk in De BLVD Podcast: “Ik heb daar dus over na zitten denken, want ik vond Rob Kemps dus echt altijd een heel leuke gast. Ik heb het idee dat Rob Kemps denkt dat programma’s als VI en wij en bladen en kranten, dat ze hem een beetje willen naaien omdat hij nu zo hoog in de boom zit.”

‘Pas op voor de media!’

Matthijs heeft dat misschien versterkt, aldus Luuk. “Rob is denk ik zó ontzettend op zijn hoede dat hij gewoon een beetje heeft lopen rondvragen van: hoe moet ik daarmee omgaan? Misschien kwam hij daarbij ook wel bij Matthijs van Nieuwkerk uit, die dan heeft gezegd: ‘Nou, pas ervoor op’, of weet ik veel.”

Het is geen geheim dat Matthijs een heel slechte relatie heeft met de pers. Mogelijk heeft dat Rob beïnvloed, aldus Luuk. “En dat hij nu een beetje in de overdrive gegaan is ofzo. Dat is mijn verklaring van de boze Rob. Anders zou ik het echt niet weten.”

Pestpokkenhekel

Dat móet het wel zijn, stelt collega Rob Goossens. “Ik heb er ook over nagedacht en ik denk dat het echt helemaal de schuld van Matthijs van Nieuwkerk is, want we weten wat voor pestpokkenhekel Matthijs van Nieuwkerk aan de media heeft. Die doet helemaal geen interviews meer.”

Hij vervolgt: “Die zijn natuurlijk met z’n tweeën in Frankrijk geweest. Ik ben dus heel erg bang dat Matthijs van Nieuwkerk als een soort van Raspoetin op Rob Kemps is gaan inpraten over het vergif dat de Nederlandse media zijn.”

Oude Rob Kemps

Luuk sarcastisch: “Nippend aan een merlotje.”

Rob: “Ja, dat Rob Kemps aan het eind van de trip niet alleen een prachtig seizoen van Chansons had, maar ook diezelfde hekel aan de media. Ik kan alleen maar hopen dat hij weer de oude Rob Kemps wordt.”

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen