Ronald Molendijk steunt Tino Martin in ruzie met juiceduivel Yvonne

Ronald Molendijk steunt de geplaagde Tino Martin in zijn conflict met juiceduivel Yvonne Coldeweijer. “Ik hoor echt helemaal niks geks op dat filmpje. Ik heb echt geen idee waar dit over gaat.”

Tino Martin en Ronald Molendijk © NOS, SBS 6

Tino Martin en filmpjes van belabberde optredens zijn inmiddels onlosmakelijk met elkaar verbonden. Gisteren doken er weer een aantal op, onder meer op het juicekanaal van Yvonne Coldeweijer. “Spion is ervan overtuigd dat er in zijn flesje geen water zat, maar pure wod 😂”, schreef de gevreesde juiceduivel erbij.

Ronald in de bres

Belachelijk, vindt Tino deze verdachtmaking; hij stelt dat er helemaal niets aan de hand is. En daar kan Ronald Molendijk zich wel in vinden. De muziekdeskundige, die vorig jaar nog op bezoek ging bij Tino in de studio, denkt dat Yvonne de plank behoorlijk misslaat.

Ronald: “Je kunt de beelden wel degelijk beoordelen: gewoon heel goed luisteren en ik hoor echt werkelijk helemaal niets geks. Ik hoor niet dat hij ernaast zit, hij mist zijn timing niet.”

‘Gaat nergens over’

Naar eigen zeggen heeft Ronald gesproken met technische mensen die aanwezig waren bij het optreden. “Ja, ik heb mensen rondom het optreden gesproken die allemaal eigenlijk gewoon aangeven: geen idee waar dit over gaat.”

Dan tegen zijn collega’s: “Ik kan het toch eigenlijk gewoon veel beter aan jullie vragen: als je die filmpjes gewoon ziet, zie je dan gewoon een dronken iemand staan die bijna omvalt?”

Anouk Smulders: “Ik vind het moeilijk om van zo ver af… Ik kan dat niet zo beoordelen, maar als het bedrijf zegt dat ze het afdoen en dat het tussen hen en het management is, wat heeft iemand er dan nog… Dan is het aan het management om dat te delen.”

Amy Winehouse

Ronald begint vervolgens over Amy Winehouse. “Ik heb weleens optredens van Amy Winehouse gezien en dat was echt iemand die dronken op een podium staat en er bijna vanaf valt. Hier zie ik gewoon iemand die staat te zingen.”

Presentatrice Airen Mylene: “Als dat je lat is…”

Ronald: “Als het gaat over dat je van het podium af wordt gehaald… Dat is voor een artiest wel je faillissement, weet je wel. Dat je versneld van een podium wordt af gehaald. Dat zie ik hier gewoon niet. Maar nogmaals: ik was er niet bij, maar ik zie niks geks.”

Goed bezig

Dan is het de beurt aan Evert Santegoeds om Tino de hemel in te prijzen. “Volgens mij is Tino goed bezig en daarom is zo’n verhaal best vervelend, want hij moet vechten tegen de reputatie die hij de laatste jaren een paar keer gehad heeft, maar zijn theatershow is gewéldig ontvangen. Een groot succes.”

Wat denkt Evert ervan? “Ik denk dat de mensen volop moeten genieten van Tino Martin, een van de grootste artiesten op dit moment in dit land.”

Kneitervals

Nou, daar is zijn Telegraaf-collega Jordi Versteegden het niet helemaal eens. Hij zegt in een showflits op de krantensite: “We moeten het voor lief aannemen (wat Tino zegt, red.), maar het is natuurlijk niet de eerste keer dat dit soort beelden uitlekken. Wat me nog het meest op het netvlies staat is dat optreden destijds op Bevrijdingsdag. Dat was kneitervals.”

Hij vervolgt: “Hoe vaak kan het nog misgaan met Tino Martin? Wanneer gaat het zijn imago schaden? Ik denk dat dit niet nog een keer moet gebeuren, want op een gegeven moment gaan bedrijven denken: we gaan hier niet zoveel geld aan uitgeven.”

Wat vindt u?

Alle polls

Zou u René le Blanc op uw rode loper willen hebben?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen