Beau van Erven Dorens blundert in gesprek met Peter Pannekoek

Beau van Erven Dorens blunderde gisterenavond flink tijdens een vraaggesprek met Peter Pannekoek in zijn talkshow op RTL 4. De cabaretier: “Nou ja, mijn vader leeft helemaal niet meer.”

Peter Pannekoek en Humberto Tan © RTL

Peter Pannekoek zat gisterenavond aan de talkshowtafel van Beau van Erven Dorens om een of andere voorstelling te promoten. Het was een vrij oninteressant gesprekje, waarin de cabaretier onder meer mocht babbelen over zijn opvoeding. Daarbij kwamen ook zijn ouders ter sprake.

‘Leeft niet meer’

Gastheer Beau stelt onbedoeld een ongemakkelijke vraag. “Je bent natuurlijk een product van je ouders. Kijk je ook wel eens naar je vader en moeder dat je denkt: o ja, dat word ik ook, iets krijg ik van de een en iets krijg ik van de ander?”

De vader van Peter leeft echter helemaal niet meer. “Nou ja, mijn vader leeft niet meer, dus ik kan wel naar zijn skelet gaan kijken hoe ik er nog op lijk.”

Beau schrikt: “Mmmm.”

‘Relaxed, Beau’

Peter stelt Beau vervolgens gerust. “Relaxed, Beau. Het is helemaal oké. Sorry, ik ben je echt heel erg aan het pesten vanavond, ik weet niet waarom.”

Beau: “Nee, maar dat is gewoon dom. Ik had dat moeten weten, sorry.”

Peter: “Nee, natuurlijk niet. Ik vind het altijd een interessante vraag in hoeverre iets aangeboren is en in hoeverre iets aangeleerd is. Daar gaat het ook over.”

Miskleun

Aan het eind van het gesprek komt Beau nog eenmaal terug op zijn blunder. “Nou, Peter Pannekoek, sorry voor die opmerking van mij.”

Peter: “Nee joh, doe normaal.”

Beau: “Een miskleun, excuses.”

Fragment

Het bewuste fragment:

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen