Linda de Mol basht geen BN’ers in nieuwe column: koerswijziging

Een enorme koerswijziging in Crailo: de gevallen tv-koningin Linda de Mol is gestopt met het bashen van BN’ers. In haar allernieuwste column sloopt ze er geen één en dat is toch een beetje saai.

Linda de Mol © RTL

Linda de Mol heeft zich het afgelopen jaar ontpopt tot de Michella Kox van de A-sterren, maar dat lijkt plotseling ten einde te zijn gekomen: haar nieuwste editorial in de LINDA. bevat geen sneer naar een bekende collega. Geen plaagstoot, geen lelijke verwijzing, niets. En dat is voor de showmedia toch een beetje jammer.

Rellende Linda

We waren net gewend geraakt aan een Linda die lekker liep te rellen. Die studiolampen gooide op de ‘intens valse‘ Angela de Jong, die Beau van Erven Dorens verweet sensatie te zoeken en Rob Goossens omschreef als een ‘expert’, tussen aanhalingstekens dus.

Twee maanden geleden begon Linda nog met modder te gooien naar Marc-Marie Huijbregts, Mick van Wely en Yvonne Coldeweijer. En vorige maand deelde ze in haar column nog een sneer uit over het Nick & Simon-interview bij Eva Jinek.

Koerswijziging

Nu, een maand later, ligt Linda wederom in de schappen met een nieuwe LINDA. en wat blijkt? Haar column is weer ouderwets saai. Er staat wat gemekker in over dat ze geen zin heeft in kerst. Heel veel zelfmedelijden, maar dus geen énkele sneer naar een BN’er. En dat is een behoorlijke koerswijziging.

Telegraaf-verslaggever Jordi Versteegden vindt het opvallend. “Ze gaf eerst alles en iedereen de schuld, maar nu houdt ze het wat meer bij haarzelf en blikt ze vooruit op een moeilijke maand die komen gaat”, zegt hij op de krantensite.

Mooi geschreven

Het is goed dat Linda het eindelijk een keertje bij zichzelf houdt, vindt Jordi. “Ik vind deze column wel heel erg mooi geschreven, juist omdat ze het zo bij zichzelf houdt. Nu begin ik wel begrip voor haar te krijgen.”

Zijn collega Wilson Boldewijn: “Ze had eerst die column dat ze heel erg van zich af sloeg. Iedereen kreeg ervan langs, vooral de media. Nu heeft ze een heel ingetogen editorial geschreven. Dat heeft misschien ook wel te maken met de kritiek die erop kwam.”

Hoofdstuk afsluiten

Linda luistert eindelijk naar de kritiek, denkt Jordi. “Natuurlijk. Er zit een goede manager op haar, Xenia Kasper, die leidt dat natuurlijk allemaal in heel goede banen (Jordi is lang op vakantie geweest, red.).”

Het enige waar iedereen nog steeds op wacht is een groot interview met Linda, die nog steeds vragen moet beantwoorden over haar rol in de Voice-misbruikrel. “Echt praten over haar privéleven wil ze nog niet in de media. Op een gegeven moment moet ze het hoofdstuk natuurlijk wel afsluiten.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Het vertrouwen in de politiek is volgens Linda de Mol enorm laag. Hoe zit het met het vertrouwen in de familie De Mol?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Zou u René le Blanc op uw rode loper willen hebben?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen