Luuk Ikink zet Monique Westenberg op haar plek: ‘Opmerkelijk’

Luuk Ikink zet Monique Westenberg behoorlijk op haar plek. De presentator van RTL Boulevard vindt haar geklaag over media-aandacht een beetje irritant. “Doe dan ook niet zo’n covershoot.”

Monique Westenberg en Luuk Ikink © RTL

Het stoort Luuk Ikink mateloos als collega-BN’ers in interviews klagen over beroemdheid, media-aandacht en hoe lastig ze het allemaal vinden. Ook Monique Westenberg, de knipperlichtverloofde van André Hazes jr., maakt zich daar schuldig aan. Zij is recent terechtgewezen door Yvonne Coldeweijer, die stelt dat Monique haar juist veelvuldig appt.

Moe van Monique

Luuk wordt een beetje moe van Monique. “Monique Westenberg laat weten dat zij echt niet in de media wil zijn. Dat doet ze liever niet, vertelt ze onder andere in de LINDA.loves en de Beau Monde. Hahaha. Daar staat ze dan groot in”, zegt hij in De BLVD Podcast.

Collega Rob Goossens: “Ze zat ook heel bescheiden in de Hazes-docu. Het is heel duidelijk dat zij liever niet in de media verschijnt.”

Luuk: “Dat is toch wel opmerkelijk inderdaad.”

Covershoot

Het is hypocriet, vindt Luuk. “Dat vind ik sowieso altijd bij alle BN’ers die zeggen: ‘Ik wil liever niet bekend zijn’, ‘ik wil liever niet in de media’, ‘ik heb hier eigenlijk niet zo verschrikkelijk veel mee’. Ja, dat is ook allemaal misschien best wel zo, maar dat kun je niet zeggen terwijl jij met een covershoot in een blad staat. Dat contrast is te groot.”

Hij vervolgt: “Dan moet je gewoon zeggen: ‘Ik heb me hierover heen moeten zetten. Ik kan er nu wel van genieten, ik doe het en het hoort bij mijn werk.’ Want het is nou eenmaal je werk. Als je dan de hele tijd zegt dat je het liever niet wil… ‘Ik zit liever thuis in mijn pyjama op de bank.’ Nou, doe dat dan! Dan moet je niet naar die fotoshoot toegaan.”

‘Ze pakt álles!’

Ook Rob vindt Monique niet geloofwaardig. “Mee eens. En dan wil ik eigenlijk ook wel van haar horen welke twintig grote covershoots ze het afgelopen jaar heeft afgezegd omdat ze het eigenlijk niet wilde.”

Hij besluit: “Het zou me verbazen als ze er überhaupt eentje heeft afgezegd en als je dan alles doet wat je kunt pakken, dan mag je natuurlijk niet zeggen dat je het met tegenzin doet.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Begrijpt u BN'ers die klagen over hun bekendheid?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Groeit Jan Versteegh ooit uit tot een A-ster?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen