Linda de Mol vindt hoge kijkcijfers Nick & Simon-interview ’treurig’

Linda de Mol vindt het sneu dat een talkshow als die van Eva Jinek beter scoort met Nick & Simon dan met gasten aan tafel die échte problemen hebben. “Hoe treurig eigenlijk”, zegt ze.

Linda de Mol en Eva Jinek © RTL

Op dit moment is Linda de Mol op de buis met één van de slechtste tv-series ooit in Nederland, namelijk Five Live. Deze dramaserie, waarin een presentatrice van een talkshow centraal staat, trekt ontzettend weinig bekijks. En dat terwijl Linda er zo haar best op heeft gedaan; het is volgens haar een perfecte afspiegeling van hoe talkshows écht zijn.

Nick & Simon

Het is volgens Linda een actueel onderwerp. “De strijd om de beste gast, het spectaculairste verhaal en dús om de kijkcijfers is nog nooit zo hevig geweest”, zegt ze in haar blaadje LINDA.

Het wordt er volgens Linda allemaal niet beter op. Ze maakt zich zorgen over het niveau van de Nederlandse talkshow. “Hoe treurig eigenlijk dat je beter scoort met de breuk tussen Nick en Simon dan met gewone mensen aan tafel die vertellen dat ze de eindjes niet meer aan elkaar kunnen knopen.”

Laatdunkend

Waarom Linda zo laatdunkend is over Nick & Simon is onduidelijk. Haar beste vriendin Antoinnette Scheulderman liet zich vorige maand ook al heel negatief uit over het zangduo.

Het zou ermee te maken kunnen hebben dat Simon zich in februari snerend heeft uitgelaten over Jeroen Rietbergen, het (ex-)liefje van Linda. Volgens de zanger heeft Jeroen namelijk geprobeerd om zijn vrouw Annemarie te versieren. “Waar ik gewoon naast stond.”

Linda-interview

Het interview met Nick & Simon bij Eva Jinek was langverwacht en trok ruim 1 miljoen kijkers. Zelf staat Linda ook nog altijd onder druk om een interview te geven over haar positie in het Voice-misbruikschandaal.

Eva lijkt daar volgens Luuk Ikink niet de gedroomde kandidaat voor, omdat er al snel getwijfeld zal worden aan haar objectiviteit. Zij staat deze maand namelijk met een enorme glamourshoot in de LINDA.

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Linda de Mol hekelt hoge kijkcijfers voor oppervlakkig amusement. Maakt ze zelf wél relevante televisie?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen