Boze vader Stien den Hollander wil koffiedrinken met Jan Roos

Jan Roos heeft een verzoek om koffie te drinken met de boze vader van Stien den Hollander geweigerd. De Songfestival-ster, beter bekend als S10, ontloopt daarmee een heuse pr-ramp.

Jan Roos en Stien den Hollander © YouTube, NPO

Stien den Hollander heeft geen goede relatie met haar vader. Toen bekend werd dat zij als S10 zou gaan optreden op het Eurovisie Songfestival, probeerde deze Jaap de pers te halen met wat negatieve reacties op sociale media. “Ik ben een gekend schrijver, schreef onder andere 26 boeken en was fotograaf. Alle talent heeft Stien van mij”, riep hij bijvoorbeeld.

Boze vader

Meneer Jaap vindt het niet leuk dat Stien zich in de media negatief over hem heeft uitgelaten. “Eerst werd ik afgezeken in de Vogue door mevrouw en nu dit, maar gelukkig voor mij heb ik er sinds november 2003 geen contact meer mee”, brieste hij. “Toen stopte ook het contact met haar halfzussen Jolene en Melanie en haar halfbroer Manou.”

Hij wil ‘er’ naar eigen zeggen niets meer mee te maken hebben. “Ik heb in al die jaren niet eens een kaart of telefoontje ontvangen, het zijn voor mij volslagen vreemden geworden.”

Geen contact

Stien heeft geen behoefte aan contact met haar vader. “Ik heb geen behoefte aan contact. Hij is niet in staat ons op te voeden en dat zou ik ook niet willen”, zei ze in 2014 al in het programma Taarten van Abel.

Kennelijk wil deze Jaap nu op z’n Rachel Hazes’ zijn gram halen, want hij heeft aan de bel getrokken bij het programma RoddelPraat. Daarin heeft Jan Roos zich ook meermaals negatief uitgelaten over Stien.

Vader belt Jan

Jan onthult in de nieuwste aflevering van RoddelPraat: “Haar vader stuurt mij de hele tijd berichten. Haar vader stuurt mij berichten via Facebook dat hij wil afspreken. Ja. En dan over S10 praten.”

Co-host Dennis Schouten: “Dus de vader van een meisje waarvan jij hebt gezegd: ‘Ga maar naar de eeuwige jachtvelden’, die wil met jou afspreken.”

Jan: “Ja, want met die vader gaat ze niet goed om. Ik denk dat die vader haar ook een beetje gek vindt. Maar die wil dan… En dan denk ik: ja, moet ik dan met de vader van S10 een kopje koffie gaan drinken?”

‘Wat wil hij?’

Dennis: “Maar wat wil hij dan?”

Jan: “Ja, dat weet ik niet.”

Dennis: “Ik vind dat razend interessant.”

Jan: “Ik zal zeggen dat jij in mijn plaats komt, is goed?”

Dennis: “Wat heb je gezegd tegen die vader dan?”

Jan: “Ja niks, dat negeer ik.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Vindt u het goed dat RoddelPraat geen podium biedt aan de vader van S10?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen