André Hazes jr. erg pissig over interview Sarah Salah: ‘Ontvolgd!’

André Hazes jr. is er ontzettend pissig over dat zijn meest recente ex-vriendin Sarah Salah een telefonisch interview heeft gegeven aan Shownieuws. “Hij heeft haar direct ontvolgd.”

André Hazes jr. en Sarah Salah © Instagram

De brunette Sarah Salah is de meest recente scharrel van André Hazes jr. Ze belandden vorige maand samen op het juicekanaal van Yvonne Coldeweijer, nadat ze tijdens een vlucht naar Dubai waren gefilmd door een medepassagier. De volkszanger heeft haar vorige maand alweer gedumpt, naar verluidt op zeer onbeschofte wijze.

Pissige André

Er is vrij weinig bekend over deze Sarah Salah. Ze heeft gisteren voor het eerst de pers te woord gestaan, namelijk een redacteur van Shownieuws. Het programma plaatste ’s avonds een aankondiging van dat interview en daarna heeft André haar direct ontvolgd op Instagram. “Klopt, sinds vanavond”, meldde Yvonne op haar kanaal.

Dat is geen toeval, legt Yvonne uit. “Daar trek ik één conclusie uit en dat is dat hij daarstraks gehoord heeft dat ze haar hebben geïnterviewd en daar enorm pissed over is.”

Heel verliefd

Het Shownieuws-interview met Sarah viel uiteindelijk een beetje tegen: ze kwam niet in beeld en zelfs het telefoongesprek werd niet uitgezonden. De kijker moest het gisterenavond doen met een uitleg van Evert Santegoeds. “Ze heeft verteld wat er allemaal is gebeurd.”

Waarom ging ze met André? “Ze werkt eigenlijk in Egypte en daarom had ze zelf helemaal niet meegekregen wat er allemaal met André aan de hand was, zegt ze. Ze wist eigenlijk niet waar ze aan begon. Het heeft al met al een paar maanden geduurd. Ze waren heel verliefd en zelfs zo verliefd dat ze het al over trouwen hadden in die paar maanden.”

Trouwen

Na een paar maanden al trouwen? Sarah had er wel oren naar. “Zij had toen gezegd: ‘Dan wil ik graag in december gevraagd worden, want dat is in mijn kringen gebruikelijk.’ Er waren ook al plannen om te gaan samenwonen en het huis dat André nu gekocht heeft in Wilnis, zouden ze eigenlijk samen gaan kopen.”

André en Sarah bereikten hun climax rondom die Dubai-reis. “Toen zei André zelfs: ‘Ik ga je moeder bellen en een afspraak met haar maken, want ik ga haar om je hand vragen.’ Dat is er allemaal niet meer van gekomen.”

Ontspoord

Sarah zegt dat André in korte tijd heel erg is veranderd. “Hij was eigenlijk totaal anders dan wat ik in die documentaire gezien heb. Veel leuker en veel liever. Maar juist na de première veranderde hij weer in die man die ik in de film zag. Toen ging zijn ego ineens opspelen”, zegt ze tegen het programma.

André is er niet blij mee, weet Evert. “Nu zegt ze dat ze op een redelijke manier uit elkaar zijn gegaan, goed uit elkaar gegaan zelfs, maar vanavond werd duidelijk dat toen bekend werd dat zij met ons gepraat had, dat André haar ontvriend heeft op Instagram, dus heel goed is het ook weer niet.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

BN'er-exen die uit de school klappen bij showrubriek: beetje ordinair?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen