Telegraaf: ’André Hazes jr. zélf spion van Yvonne Coldeweijer?’

André Hazes jr. heeft het filmpje met zijn vermeende nieuwe vriendin Sarah Salah volgens De Telegraaf mogelijk zélf laten uitlekken via Yvonne Coldeweijer. “Zijn neef is zijn paparazzo!”

André Hazes jr. en Sarah Salah © Instagram

Yvonne Coldeweijer had afgelopen weekend weer behoorlijk hete juice in petto over André Hazes jr. Ze plaatste een filmpje waarop hij en zijn vermeende nieuwe vriendin Sarah Salah van héél dichtbij te zien zijn, namelijk terwijl ze op de eerste rij van een KLM-vlucht naar Dubai zitten. De maker van het filmpje staat op ongeveer een meter afstand.

André zélf spion?

Volgens De Telegraaf zit er een luchtje aan deze juice van Yvonne. “Heeft André nu bij het begin van zijn vakantie in Dubai zelf de regie gehad in het naar buiten brengen van het nieuws?”, vraagt de krant zich af.

“Het lijkt immers onwaarschijnlijk dat de foto waarmee hun liefde op een juicechannel werd geopenbaard van zo dichtbij kon worden genomen zonder dat de twee dat hebben gemerkt. Gefluisterd wordt dat de paparazzo van dienst dan ook niemand anders is dan zijn eigen neef Djarno die mee was gereisd.”

Djarno ook op reis

Djarno Hofland, de neef van André, is op het filmpje nergens te bekennen. Toch zijn ook hij en zijn gezinnetje met dezelfde vlucht naar Dubai vertrokken. Hij plaatste afgelopen weekend filmpjes en foto’s waaruit volgens het juicekanaal Reality FBI blijkt dat ze in het middenklassehotel Centara Mirage Beach Resort zitten.

De ontmoeting tussen André en de tweede Sarah heeft volgens De Telegraaf plaatsgevonden op 12 augustus, in de Harbour Club in Vinkeveen. “In alle rust zouden zij elkaar de afgelopen tijd regelmatig hebben ontmoet en beter hebben leren kennen”, aldus de krant. En nu maken ze dus hun eerste reisje.

Hartjes van Rachel

Het juicekanaal Reality FBI liet zeven weken geleden al zien dat moeder Rachel Hazes deze Sarah aan het stalken was op Instagram met een stortvloed aan hartjesemoticons. “Zelfs op een foto van 39 weken oud”, merkte het kanaal toen op. “André heeft haar met voorrang goedgekeurd om hem te volgen. Ze is beiden recent gaan volgen.”

Het is direct na die post van Reality FBI dat de Instagram-pagina van Sarah op privé ging. “In die tijd moet Sarah al zijn goedgekeurd, dus de verwachting is dat zij al veel langer met André is. Toch is er maar weinig te zien van Sarah.”

‘Prachtige dame’

Dat we weinig van Sarah zien heeft er dus voor een belangrijk deel mee te maken dat haar Instagram-profiel niet meer openbaar is. Via een omweg heeft Reality FBI alsnog een aantal foto’s van deze Sarah gepubliceerd. “Eerlijk is eerlijk. Het is een prachtige dame. 👀✌🏻”

De foto’s, in combinatie met het filmpje, doen sterk vermoeden dat ze inderdaad de nieuwe vriendin van André is. De Sarah in kwestie lijkt namelijk een soort kopietje van de vorige Sarah. Ze delen het allemaal: de duckface, de ordinaire merkkleding, de te grote zonnebril en de alles maskerende Instagram-filter.

Het Hazes-kamp heeft nog niet gereageerd op de vermeende nieuwe romance.

Resort

Het resort waar het gezelschap zou verblijven:

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

André Hazes jr. zélf een spion van Yvonne Coldeweijer: plausibel of lariekoek?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen