‘André Hazes jr. gedraagt zich heel onbeschoft tegen Sarah Salah’

André Hazes jr. gedraagt zich behoorlijk onbeschoft tegen zijn meest recente scharrel Sarah Salah, meldt hazoloog Yvonne Coldeweijer. “Hij durft haar niet te zeggen dat hun relatie over is.”

André Hazes jr. en Sarah Salah © Instagram

Zowel Evert Santegoeds als Yvonne Coldeweijer hebben aan het begin van de week onthuld dat de liefdesaffaire tussen André Hazes jr. en zijn laatste scharrel Sarah Salah alweer voorbij is. Een paar weken nadat de twee betrapt werden in een vol vliegtuig, zou André het – zowel volgens Evert als Yvonne – tóch weer met Monique Westenberg willen proberen.

Onbeschoft

Yvonne meldt nu dat Sarah dit nieuws in de media heeft gelezen. “André vertelt in zijn omgeving dat het over is met Sarasaal. Maar het blijkt dat Sarasaal dit eigenlijk zelf nog niet echt weet. Hij doet nu alleen koud tegen haar. Zo onbeschoft weer.”

Ze vervolgt: “Vrijdag vroeg hij nog om haar hand en drie dagen later heeft hij zich alweer bedacht… Maar hij heeft mega confrontatie-issues en durft het nu niet echt te zeggen tegen Sarasaal. Laat het gewoon doodbloeden. Wat erggg OMG.”

Die confrontatie-issues geeft André overigens zelf toe in zijn docuserie op Videoland. Daarin geeft hij aan dat hij nooit meer contact heeft gezocht met de familie van zijn ex Sarah van Soelen omdat hij dat niet durft.

Nieuwe ring

Maar: André heeft Sarah om haar hand gevraagd? Hoe zit dat? Sarah heeft zaterdagmiddag een foto van haar hand met een gloednieuwe ring gepost. “Wat blijkt? Dit is niet zomaar een ring… Afgelopen vrijdag heeft André namelijk om haar hand gevraagd bij haar moeder en blijkbaar om aan te geven hoe serieus hij met haar was. Ik lul niet, ik zweer het.”

Yvonne: “Toen de docu uitkwam voelde Saal dat ze de ring graag wilde posten om te laten zien; André is nu van mij. Ze voelde namelijk dat Monique André terug wilde en daarmee bezig was.”

Disney-reis

André is afgelopen weekend met Monique en hun zoontje naar Disney gegaan. “Na de Disney-trip is alles veranderd…”, weet Yvonne.

Tot slot: “En nou de grap van de eeuw; hij heeft haar dus dezelfde ring gegeven als aan Sarasoel 🤣🤣🤣. André hou op met mij hoor. Hoe kan je zo zijn? 🤣 Ga helemaal gestrekt. 🤣”

Stories

Enkele stories van Yvonne:

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Zou u Monique Westenberg adviseren om het toch nog een keer te proberen met André Hazes jr.?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen