‘André Hazes jr. weg bij Sarah Salah, gaat tóch weer voor Monique’

André Hazes jr. is na een intense liefdesaffaire van enkele weken alweer weg bij zijn scharrel Sarah Salah. Hij wil het volgens Life of Yvonne en Privé tóch weer proberen met Monique Westenberg.

André Hazes jr. © Set Vexy Productions, Life of Yvonne

De scharrels van André Hazes jr. volgen elkaar in razendsnel tempo op. Zijn meest recente vriendinnetje Sarah Salah, waarmee hij twee weken geleden werd betrapt in een vol vliegtuig, is alweer aan de kant gezet. Hij wil het volgens zowel juicekoningin Yvonne Coldeweijer als Privé-baas Evert Santegoeds weer met Monique Westenberg proberen.

Sarah eruit

André heeft de relatie beëindigd, schrijft Yvonne op haar juicekanaal. “André merkt dat Monique als een ster uit zijn docu is gekomen. Omdat hij erg veel kritiek heeft gekregen op zijn vijfdelige egotrip, voelt hij dat hij het publiek alleen nog voor zich kan winnen als hij weer samenkomt met Monique.”

Hij heeft door dat het publiek dat hoopt, zegt de juicekoningin. “Hij is bang dat zijn comeback anders finaal zal gaan mislukken. Nou komt het: ze gaan zelfs samen in relatietherapie 😂 pisss.”

Queen Monique

Monique wordt sinds de Videoland-docu over André van alle kanten bejubeld. “Monique voelt zich volgens spionnen momenteel helemaal de queen. Wie weet wordt ze dan eindelijk mevrouw Hazes!”, zegt Yvonne. “André wil dit in stapjes aan z’n ma gaan brengen (Rachel lees je mee?!) want die slaat natuurlijk op tilt.”

Ze vervolgt: “Moon staat zelfs open voor een gesprek met Rachel 😱 wat ik daarvoor over heb om bij te mogen zijn… 🤣 Hoe dit afloopt zie je weer in het vervolg van Goede Hazes Slechte Hazes.”

Trouwerij

Lange tijd ging het gerucht dat een bruiloft tussen André en Monique het slotstuk van de docu zou worden, maar dat is niet gebeurd. “Nogmaals is bevestigd dat de laatste drie afleveringen zouden toewerken naar een bruiloft. Zoals ik al die tijd heb gezegd; André en Monique zouden echt gaan trouwen in de laatste aflevering van de docu. Op 12 december.”

Dit was na hun veelbesproken vakantie in Amerika besloten, weet Yvonne. “Later heeft hij zich bedacht, omdat Rachel op hem heeft ingepraat. Na Thailand is hij dus weer afgehaakt. En nu gaat hij er weer helemaal voor. Klinkt betrouwbaar allemaal. Dus… Weer een nieuw aanzoek op 12-12?”

Evert zegt het ook

Evert Santegoeds, de hoofdredacteur van Privé, beschikt over dezelfde informatie. Hij zei gisterenavond laat in Shownieuws: “Het schijnt toch wel weer een doorstart te gaan worden en er schijnen toch wel weer extra afleveringen te komen van de docusoap. Het lijkt er alleszins op dat ze het weer gaan proberen.”

Hij vervolgt: “Monique is in therapie geweest bij dezelfde vrouw waar ook Leontine Borsato een hele tijd onder behandeling is geweest. Misschien dat ze dan nóg beter tegen hem opgewassen is, want zij komt natuurlijk al ster uit die docu. Daar is iedereen het wel over eens.”

“Als zij inderdaad bereid is om voor het geluk van haar zoontje te gaan en te kiezen voor Dré, dan wordt dit hoofdstuk drie of vier.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Denkt u dat er een vervolg op de Videoland-soap van André Hazes jr. komt?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen