Ali B mogelijk tóch overstag: ‘Hij zit binnenkort in een talkshow’

De omstreden rapper Ali B kiest na het enorme Voice-schandaal mogelijk alsnog voor een groot optreden op televisie. “Het gerucht gaat dat hij binnenkort te gast is in een talkshow.”

Ali B © Beau

Ali B is na de zeer heftige beschuldigingen van verkrachting en seksueel wangedrag aan zijn adres vrijwel volledig van de radar verdwenen. Hij duikt alleen nog op bij de juicekanalen, als hij weer eens ergens is gespot. Vandaag publiceert Yvonne Coldeweijer bijvoorbeeld een filmpje van Ali die rondloopt in de bioscoop.

Ali in talkshow?

Na zijn zeer lange verblijf in Dubai is Ali tegenwoordig gewoon weer in Nederland. “Aal was dit weekend naar de bios met zijn kids”, schrijft de juicejournaliste.

Er wordt in de juicekringen van Yvonne gefluisterd dat Ali binnenkort op televisie verschijnt voor een inhoudelijk vraaggesprek. “Het gerucht gaat dat hij binnenkort te gast is bij een talkshow.”

Hoofd kaal

De talkshow die Ali weet te strikken zal behoorlijk wat publiciteit scoren, want de rapper hult zich nog altijd in stilzwijgen. “Het is eigenlijk het enige wat we over Ali horen: dat hij weer gespot wordt her en der in Nederland”, zegt Yvonne.

Ze vervolgt: “Er gingen geruchten op internet dat hij zijn hoofd had kaalgeschoren, maar dit blijkt niet waar te zijn.”

Ellen

Het is niet duidelijk voor welke talkshow Ali zou kiezen. Afgelopen september zat een van zijn vermeende slachtoffers, Ellen ten Damme, nog in die van Eva Jinek.

Ellen wilde toen niets meer kwijt over haar ervaringen met Ali. “Ik heb er helemaal niks aan en ik wil er ook helemaal nooit meer iets over zeggen. Dat heb ik ook niet gedaan, maar de media gaan ermee aan de haal en dan zit ik alsnog met de gebakken peren.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Denkt u dat een talkshowoptreden Ali B gaat helpen?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen