‘André Hazes jr. en Monique Westenberg officieel weer liefdespaar’

André Hazes jr. en Monique Westenberg zijn officieel weer een liefdespaar, meldt hazoloog Yvonne Coldeweijer. ”It’s official. Je verwacht het niet. Dré woont nu ook weer thuis bij Monique.”

Monique Westenberg en André Hazes jr. © Videoland

Het is nu dik een week geleden dat er in de documentaireserie van André Hazes jr. eindelijk duidelijkheid kwam op de vraag welke vorm zijn relatie met Monique Westenberg nu heeft. Hij geeft aan ‘voor de rest van mijn leven spijt te krijgen’ als hij het niet opnieuw met Monique probeert; zij geeft aan daar nog ‘te bang‘ voor te zijn.

‘It’s official’

Bij de Hazesjes kan alles in een mum van tijd echter weer helemaal veranderen. Sinds de release van zijn docu heeft André zijn relatie met Sarah Salah alweer verbroken en zou hij om die wispelturigheid zelfs uit huis zijn gezet door moeder Rachel.

Inmiddels weet hazoloog Yvonne Coldeweijer het zeker: André en Monique zijn weer bij elkaar. “It’s official. André en Monique zijn weer officieel samen! Je verwacht het niet. Dré woont nu ook weer bij Monique”, zegt ze op haar juicekanaal.

‘Weet je dat, Mo?’

Is dit de finale van de Hazes-soap? “Eind goed al goed! Of toch niet? Dré is niet zo goed in confrontaties dus hij houdt Sarah Salah nog steeds warm. Hij heeft afgelopen donderdag namelijk nog met haar afgesproken…”

Juicy, vindt Yvonne dat. “Weet jij dat eigenlijk wel, Moniqueje? Nu in ieder geval wel. Graag gedaan.”

Wat zegt Privé?

De bronnen van roddelblad Privé wijzen in dezelfde richting. “Er is iets tussen die twee wat ze aan elkaar verbindt en dat is niet alleen Dré. Ze geven nog steeds enorm veel om elkaar”, zegt een ingewijde in het tijdschrift.

Maar Monique is toch te bang voor een hereniging? “Monique heeft inmiddels een cursus gevolgd om beter met de situatie van André om te gaan. En André wil niets liever dan een stabiel leven, samen met Monique en Dré. Het besef dat zij hem als enige op het rechte pad kan houden, is groter dan ooit.”

Huwelijk

Lange tijd ging het gerucht dat de Hazes-docu zou eindigen in een bruiloft tussen André en Monique. Volgens Privé klopt dat ook. “Even was Monique in Amerika weer de gelukkigste vrouw op aarde. Was het toch die goed bedoelde bemoeizucht die de zanger voor de zoveelste keer benauwde?”

“Of was het zijn moeder Rachel die op hem heeft ingesproken? Misschien zal de waarheid ooit nog eens boven water komen.”

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat Rob Kemps narcistisch is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen