Rob Kemps door het lint, belt woest met redactie Vandaag Inside

Rob Kemps heeft gisteren woest met de redactie van Vandaag Inside gebeld. Hij wilde koste wat kost voorkomen dat het programma ’s avonds beelden zou gebruiken uit zijn tv-hit Chansons.

Rob Kemps, Matthijs van Nieuwkerk en René van der Gijp © NPO, SBS 6

Je zou het op het eerste gezicht niet zeggen, maar Rob Kemps blijkt dus net zulke lange tenen te hebben als al die andere tv-sterren in Hilversum. De presentator is gisteren helemaal door het lint gegaan toen hij hoorde wat de mannen van Vandaag Inside van plan waren. Die wilden beelden van zijn programma voorzien van snedig commentaar.

Geen beelden

Rob is naast zijn schreeuwshows voor SBS 6 ook te zien met een programma op NPO 1, namelijk Chansons. Hierin reist hij samen met Matthijs van Nieuwkerk af naar Parijs om het epicentrum van de Franse chanson te ontdekken. De laatste tijd ontstaat er bij kijkers en critici wat ergernis over de kleffe manier waarop de heren met elkaar omgaan.

Vandaag Inside-ster René van der Gijp is het eens met die kritiek en was voornemens om de heren gisteren flink op de hak te nemen in zijn programma, maar daar is Rob dus hoogstpersoonlijk voor gaan liggen. “Het probleem is, Wilfred: wij krijgen geen beelden meer. Mensen denken dat ze in de maling genomen worden”, lacht René.

Rob belt met VI

René had zich al helemaal op het item verheugd. “Ik had dus heel leuke fragmenten, echt leuke fragmentjes. Maar ja, toen belde Rob vanaf z’n vakantieadres… We hadden het al binnen hier en geknipt, maar toen belde Rob om zeven uur dat we dat… Nou, wóest dat we het programma Chansons! een beetje op de hak wilden nemen.”

Tafelgast Özcan Akyol: “Wie belde woest?”

René: “Rob Kemps!”

Özcan: “Hij belde zelf?”

René: “Ja, wóest dat het absoluut niet kon!”

‘Zo ken ik hem niet’

Wilfred Genee vindt het flauw van Rob. “Dat vind ik raar.”

Johan Derksen: “Zo ken ik Rob Kemps niet, want het is best een aardige jongen, maar hij denkt waarschijnlijk dat wij iets geks daarmee willen doen.”

René: “Dat wilden we ook. Hahahahaha.”

Andere BN’ers gaan er sportiever mee om, vertelt René. “Je zou bijna gaan houden van die Jeroen van der Boom. Die vond het prima. Die zei: ‘Nou, prima, joh. Steek maar de draak ermee.’”

Poeperd

Het punt dat René wilde maken is dat Rob wel heel erg in Matthijs’ aars zit. “Hij is niet alleen fan van Matthijs, hij is dól op hem. Hij kijkt altijd heel verliefd naar Matthijs.”

“Zelfs zó verliefd dat ik denk: weet je, ik hoop maar dat Matthijs twee kamers neemt als ze op een hotel zitten, want ik denk dat als ze in één bedje slapen, dat die Matthijs toch uit moet kijken dat ie af en toe de poeperd even dicht moet houden! Hahahaha! Want anders zit Rob erop hoor! Dat weet ik honderd procent zeker!”

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen