Rob Kemps belt ook woest naar RTL Boulevard: ‘K*tprogramma!’

De roem lijkt Rob Kemps volledig naar het hoofd te zijn gestegen. Als de camera’s aanstaan acteert hij een goedgemutste lachebek te zijn, maar achter de schermen blijkt hij een boze bullebak.

Luuk Ikink en Rob Kemps © RTL

Rob Kemps is de zoveelste ogenschijnlijk sympathieke BN’er die keihard door de mand valt. Hij heeft maandag hemel en aarde bewogen om te voorkomen dat hij voor schut zou worden gezet door Vandaag Inside en nu blijkt hij ook nog eens witheet van woede aan de lijn te hebben gehangen bij RTL Boulevard. Wie denkt deze man dat hij is?

René krijgt beelden niet

VI-ster René van der Gijp was van plan om Rob en zijn tv-maatje Matthijs van Nieuwkerk maandagavond genadeloos op de hak te nemen. De beelden van hun programma Chansons! lagen al bij VI op de snijtafel, toen ze plotseling weer werden teruggetrokken. Volgens René heeft Rob vanaf zijn vakantieadres woest lopen rondbellen naar allerlei partijen.

Merkwaardig genoeg ontkent Rob dat allemaal. Hij stelt, voor de bühne, dat hij Vandaag Inside een leuk programma vindt waar hij ontzettend om kan lachen en dat hij helemaal niemand heeft gebeld. “Ik denk dat Gijp een grapje maakt.”

Rob lijkt een leugenaar

Wat blijkt? Rob heeft niet alleen lange tenen, maar is ook nog eens een leugenaar. Wilfred Genee: “Er heeft iemand van de productie naar onze redactie gebeld en die zei: ‘We zijn door Rob gebeld dat hij nogal ontstemd is.’ Want iedereen moest toestemming geven: Matthijs van Nieuwkerk, de producent, nog iemand, de regisseur ofzo, en dus Rob.”

René heeft Rob gisteren na het uitbreken van het relletje nog aan de lijn gehad. “Ja. Hij zei dat hij niet boos was. Nou ja, prima. Hij zei: ‘Ik ben niet boos.’ Nou, ook goed, joh.”

‘Hij wil niet bespot worden’

Rob is dus niet boos, maar wil de beelden nog steeds niet geven. “Nee. Die wil hij niet geven! Hij zegt dat Huub Stevens [door ons] niet meer los gezien kan worden van ‘vuile klootzak’ en dat wij daar heel goed in zijn, om iemand op een bepaalde manier neer te zetten.”

Collega Johan Derksen: “Er kan toch niets erger zijn dan gillend op een podium roepen: ‘Naar links en naar rechts!’”

René: “Hij vindt het niet leuk. Hij vindt het niet leuk, zegt hij. Iedereen mag in de maling genomen worden, dat vindt hij allemaal leuk, van Jan Boskamp tot Huub Stevens, maar hij niet.”

‘Waarom die gêne?’

Rob wil niet op de hak genomen worden, legt René uit. “Rob was dus bang dat wij iets uit zouden zenden waar hij nooit meer van af zou kunnen komen.”

Wilfred: “Het grappige is wel dat je er zelf voor kiest om tv te maken op allerlei manieren, dan is het toch raar dat je gaat zeggen: ‘Dit mag wel zo gebruikt worden en dit niet’?”

Johan: “Als je Ik Hou Van Holland presenteert, dan moet je toch nergens gêne voor hebben?”

Belt boos met Boulevard

Het lijkt erop dat Rob achter de schermen een heel ander soort mens is. Hij blijkt nu namelijk ook woest te hebben gebeld met RTL Boulevard, omdat zij hebben bericht over de uitspraken van René. “Wij hebben deze anekdote op onze site geplaatst. Vervolgens kregen we een appje van Rob Kemps dat het helemaal totaal onwaar is”, aldus Luuk Ikink.

En toen? “We hebben hem even gebeld op zijn vakantieadres en toen kregen wíj een woedende Rob Kemps aan de lijn, want we waren een k*tprogramma. Dat is een mening, hè, geen feit. Dat zei hij.”

Aran Bade verbijsterd: “Wat is er met Rob aan de hand?”

Luuk: “Ja, dat weten we ook niet. We denken wel dat hij toe is aan vakantie in elk geval.”

‘Er zijn twee Robs’

Luuk begrijpt niet waarom Rob op sociale media net doet alsof hij zo ontzettend kan lachen om VI, terwijl hij achter de schermen witheet bij iedereen aan de lijn hangt. “Waarom hij dan in elk geval tegen ons zo boos was, en misschien ook wel tegen VI, snap ik dan niet helemaal.”

Miljuschka Witzenhausen onverbiddelijk: “Er is duidelijk een Rob voor de schermen én achter de schermen.”

Wat vindt u?

Alle polls

Waar denkt u dat Rachel Hazes meer van houdt?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen