Bridget Maasland: ‘Waarom belt Leontine Ruiters zélf paparazzi?’

Bridget Maasland vindt het ongelooflijk dat Leontine Ruiters zélf paparazzo Edwin Smulders heeft gebeld om foto’s te laten maken met haar nieuwe vriend John Huiberts. “Waarom zou je?!”

Bridget Maasland en Leontine Ruiters © RTL, Instagram

De Story van deze week is een soort verkapt fotoboek van Leontine Ruiters, de ex-vrouw van Marco Borsato. Er staan talloze foto’s in met haar nieuwe liefje John Huiberts, geschoten op meerdere locaties op Ibiza. Het feit dat ze op alle foto’s poseren deed het al vermoeden, maar volgens Yvonne Coldeweijer is het echt waar: dit is op Leontine’s initiatief.

‘Waarom zou je?!’

Bridget Maasland vindt het ongelooflijk dat Leontine met de paparazzi belt terwijl de liefde met John nog zo pril is. “Waarom zou je dat dan doen? Waarom zou je dan de paparazzi bellen als je het nog niet weet?”, vraagt ze zich af in RTL Boulevard.

Entertainmentkenner Aran Bade antwoordt: “Ik denk dat Leontine heel graag wil laten zien dat ze gelukkig is met John, dat ze daarmee wil pronken. Ze zijn stapelverliefd. We hebben John wat langer gesproken vandaag, hij was aan het joggen en hij zei ook: ‘Ik ben gewoon helemaal verliefd op deze vrouw.’ Dat straalt er ook vanaf op dat jacht van twee miljoen.”

Sylvie-tactiek

Aran stelt dat Leontine gebruikmaakt van dezelfde tactiek als Sylvie Meis. “Het is bijzonder: nog geen zeven dagen geleden waren ze héél voorzichtig en nu doen ze eigenlijk de beroemde Sylvie Meis-tactiek. Je landt om 13.10 uur op Ibiza, dan app je even naar de paparazzi van: ‘Ik land daar en dan kom ik heel nonchalant door die deur.'”

Maar dan wel volop in de make-up en met alles erop en eraan, aldus Aran. “En dan word je ‘toevallig’ op de plaat vastgelegd. Edwin Smulders heeft dat nu gedaan. Het is eigenlijk een tactiek. Het zijn veertien foto’s, maar ik weet niet of het heel verstandig is, want ze zijn elkaar – zoals ze zelf zeggen – nog aan het ontdekken.”

Mee-ontdekken

Leontine en John roepen het nu wel een beetje over zichzelf af dat ze bijvoorbeeld onder vuur worden genomen door Yvonne Coldeweijer, vindt Aran. “Met zo’n hele reportage hebben wij het er nu weer over, is iedereen die man aan het researchen en kunnen wij mee-ontdekken hoe die relatie zich nu verder opbloeit.”

Heeft die John zijn voorganger Marco eigenlijk al ontmoet? “John zegt van niet. Hij had er ook nog niet over nagedacht en daar zie je ook aan hoe pril dit is, hè? Hij zei: ‘Ik heb er nog helemaal niet over nagedacht.’”

Instagram

Leontine en John op de Story-cover:

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen