‘Carlo Boszhard, hoezo uit zijn verband getrokken? Je zei het zelf!’

Carlo Boszhard wekt ergernis op bij Kees Stevens, de geliefde van John de Bever. De presentator heeft een lelijke sneer uitgedeeld aan het tweetal, maar probeert de schuld te verleggen naar de media.

Carlo Boszhard en De Bevers © RTL

Het was volgens Carlo Boszhard een gotspe dat de realitysoap De Bevers genomineerd was voor de Gouden Televizier-Ring. “Meer stemmers dan kijkers”, mopperde hij in zijn column in Televizier. John de Bever vond dat een beetje oncollegiaal van Carlo en Evert Santegoeds verweet de presentator een beetje zuur te zijn.

‘Carlo zei het zelf!’

Carlo zelf stelt dat zijn uitspraken ‘voer voor de media’ waren en dat zij het hebben ‘uitvergroot’. Volgens de presentator was de kou direct uit de lucht toen hij met Johns geliefde én manager Kees Stevens belde.

Dat belletje heeft niet veel indruk gemaakt op Kees. Hij vindt het flauw dat Carlo de schuld probeert te verleggen naar de media. “Hij zei dat alles in een artikel in De Telegraaf uit zijn verband wordt getrokken. Ik zei daarop: ‘Maar je hebt het wel geschreven in je column’, haha”, vertelt hij in gesprek met de Party.

‘Hij liep op ons af’

Eenmaal op het gala kwamen John en Kees de kritische Carlo tegen. “Carlo kwam meteen naar ons toe, maar hij had ’s ochtends ook al naar Kees gebeld en gezegd dat hij het zo niet bedoeld had”, zegt John.

De zanger vervolgt: “Ik geef iedereen gewoon een hand. Ik ben altijd heel nuchter, ik heb geen haat, geen jaloezie. Kees staat er net zo in, dus ja: wij passen niet in dat tv-wereldje.”

Bellen met tv-ster

Kees vindt het overigens wel bijzonder dat Carlo hem opbelde. “Ik ben maar Kees en hij is Carlo Boszhard, snap je? Ik kijk nu nog tegen hem op en als kind helemaal. Toen was hij de grootste van Nederland. Dat Carlo mij gewoon opbelt, vind ik bijzonder.”

“Maar laat John en mij voor de rest nuchter zijn en zoiets als de Gouden Televizier-Ring niet iedere week hoeven doen, want dat past niet bij ons. Maar wij hebben even de stem van het volk laten gelden en dat vind ik mooi.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Carlo Boszhard geeft de media de schuld van zijn eigen woorden. Flauw?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen