Carlo Boszhard krijgt sneer van Evert Santegoeds: ‘Beetje zuur’

Carlo Boszhard krijgt een flinke sneer te verwerken van Evert Santegoeds. De hoofdredacteur van Privé vindt het ‘zuur’ dat de presentator kritiek heeft geuit op de Televizier-nominatie van De Bevers.

Carlo Boszhard en John de Bever © RTL

De realityserie De Bevers maakt kans op een Gouden Televizier-Ring, een publieksprijs waar televisiesterren heel erg hysterisch over doen. De kans dat het programma met de prijs naar huis gaat is aanzienlijk, aangezien John de Bever en zijn vriend extreem druk campagne aan het voeren zijn. Vanavond vindt het prijzengala plaats, live op NPO 1.

Beetje zuur

Carlo Boszhard, die graag een nominatie had willen krijgen voor zijn tv-show Make Up Your Mind, vindt de nominatie van De Bevers onterecht. “Als ik hoor dat er zelfs spandoeken langs de weg hangen om te stemmen op De Bevers, gaat me dat net iets te ver. Meer stemmers dan kijkers, al klinkt dat wellicht wat negatief.”

Privé-baas Evert Santegoeds vindt het een beetje flauw van Carlo. Hij noemt zijn uitspraken ‘wat zuur’. “Carlo vindt het duidelijk jammer dat zijn tv-kindje Make Up Your Mind, zijn travestieshow, het niet heeft gered om de finale te bereiken, terwijl een programma met beduidend minder kijkcijfersucces wél kans op goud maakt”, zegt hij in De Telegraaf.

Mopperen

Evert vindt dat Carlo aan het ‘mopperen’ is, schrijft hij in een artikel waarin hij John aan het woord laat. John krijgt van Evert uitgebreid de ruimte om terug te slaan naar Carlo.

Zo zegt John: “Carlo wekt de indruk een slechte verliezer te zijn. Maar hij kraamt ook onzin uit. Toevallig was ik laatst op een feestje van RTL waar ik moest zingen. Daar waren de twee RTL-directeuren Peter van der Vorst en Sven Sauvé ook. Ik heb ze gevraagd hoeveel kijkers we nou precies hebben, ook met dat uitgesteld kijken via Videoland erbij.”

Jokkebrokken

De Bevers weet verspreid over meerdere platformen zo’n 800 duizend kijkers te boeien, heeft John begrepen van Peter. “Hij gaf aan erg blij met ons te zijn. Dat blijkt ook wel uit het feit dat ze heel snel verder wilden.”

“Dus die negatieve praat van Carlo is nergens op gebaseerd. Als iets klopt, mag je het zeggen, maar hij moet niet jokkebrokken.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Carlo Boszhard maakt geen kans op de Televizier-Ring. Is zijn show ringwaardiger dan De Bevers?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen