John de Bever vindt kritiek Carlo Boszhard echt nergens op slaan

John de Bever vindt de kritiek van Carlo Boszhard dat zijn reallifesoap te weinig kijkers zou trekken voor een Televizier-nominatie nergens op slaan. “De kijkcijfers zijn echt niet zo slecht.”

John de Bever en Albert Verlinde © RTL

De drie genomineerden voor de jaarlijkse televisieprijs van de tv-gids Televizier zijn bekend. Naast Even Tot Hier en Het Jachtseizoen maakt ook de reallifesoap van John de Bever kans op de Gouden Televizier-Ring. De volkszanger heeft een enorme campagne gevoerd om met De Bevers bij de laatste drie te komen.

‘Kijkcijfers wél goed’

Carlo Boszhard, die kans hoopte te maken met zijn show Make Up Your Mind, zet vraagtekens bij het stemsucces van De Bevers. “Als ik hoor dat er zelfs spandoeken langs de weg hangen om te stemmen op De Bevers, gaat me dat net iets te ver. Meer stemmers dan kijkers, al klinkt dat wellicht wat negatief”, sneert hij.

De volkszanger reageert er voor de camera van RTL Boulevard als volgt op: “500 duizend op RTL 5, wat een relatief kleine zender is, dat is best goed. En dan nog eens 300 duizend op Videoland. Dat is 800 duizend. Dat is nog niet zo slecht.”

‘Carlo is heel flauw!’

De vriend van John, die ook in de soap voorbijkomt, ergert zich aan Carlo. “Dat is heel flauw, maar dat maakt niet uit. Ik heb liever 500 duizend mensen die het leuk vinden dan een miljoen die het niet leuk vinden, snap je? Dus het maakt helemaal niet uit. Wij gaan nu naar het Televizier-gala. Hahaha!”

Mediaprominenten vinden het helemaal niet om te lachen. “Het zat er al jaren aan te komen, maar nu is het definitief. Met de nominatie van Het jachtseizoen en De Bevers voor de Gouden Televizier-Ring 2022 is de ooit zo prestigieuze publieksprijs failliet”, zegt Angela de Jong bijvoorbeeld in haar column.

‘Hoop op Even Tot Hier’

Kijkcijferautoriteit Tina Nijkamp is ook verbaasd over de nominatie van De Bevers. “Ahum, zeer verrassend. Dat zeker. Mis heel erg Heel Holland Bakt in dit rijtje. Denk dat Jachtseizoen gaat winnen, hoop op Even Tot Hier.”

Luuk Ikink denkt dat De Bevers goede kans maakt. “VI wordt ook die avond uitgezonden en Johan Derksen is een goede vriend van John de Bever, dus die gaat misschien wel zeggen: ‘Stemmen jongens!’”

En Britt Dekker: “Ik vind Even Tot Hier fantastisch. Die gun je het heel erg.”

Instagram

John is ontzettend blij:

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Vindt u de Gouden Televizier-Ring nog een prestigieuze prijs?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen