Carlo Boszhard belt na lelijke uithaal met partner John de Bever

Carlo Boszhard heeft direct gebeld met John de Bever na de lelijke sneer die hij uitdeelde aan de volkszanger. “Een leuk en vriendelijk gesprek waardoor de kou gelijk uit de lucht was.”

John de Bever en Albert Verlinde © RTL

Het was voor Carlo Boszhard even flink slikken dat zijn tv-show Make Up Your Mind dit jaar niet genomineerd was voor de Gouden Televizier-Ring. Hij vond het onbegrijpelijk dat een willekeurige realityserie De Bevers wél in de race was, puur en alleen omdat John de Bever en zijn partner Kees zo’n grote campagne hebben gevoerd.

‘Zure’ Carlo

De uithaal van Carlo aan het adres van De Bevers werd niet gewaardeerd. John gaf aan dat hij de kritiek nergens op vond slaan. Privé-baas Evert Santegoeds noemde Carlo zelfs een ‘beetje zuur‘.

Hoe kijkt Carlo terug op dit akkefietje? Hij schrijft in zijn Televizier-column: “Toen de ochtend van het Gala in de Telegraaf stond dat ik volgens de Bevers onzin verspreidde over hun nominatie, belde ik gelijk met Kees Stevens, manager en vriend van John de Bever.”

Kou uit de lucht

Hoe ging dat gesprek? “Een leuk en vriendelijk gesprek waardoor de kou gelijk uit de lucht was. Mijn vraagtekens bij hun promotie-actie was niet persoonlijk, maar wel voer voor de media.”

Het is een beetje opgeblazen door de media, vindt Carlo. “Eigen schuld, ik loop lang genoeg mee om daar de consequenties van in te zien. Ik begrijp dat ruzies uitvergroot worden.”

“Op de bewuste avond was er alleen maar respect voor elkaar. En dat doet de Ring ook.”

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen