Nikkie de Jager heeft bloedbonje met RTL Boulevard: ‘Jammer’

Nikkie de Jager en haar management hebben flinke bonje met de mensen van RTL Boulevard. Daarom mocht het programma gisteren niet eens wat foto’s laten zien van haar feestelijke bruiloft.

Nikkie de Jager en Luuk Ikink © RTL

Het nieuws dat Nikkie de Jager in het huwelijksbootje is gestapt kreeg gisteren ruim aandacht in RTL Boulevard, maar de showrubriek kon daar geen foto’s van laten zien. Daarover deed presentator Luuk Ikink uitgebreid zijn beklag. Hij hekelt de opstelling van het management van Nikkie, die ook wel bekend is als NikkieTutorials.

Nikkie is boos

Luuk vindt het een beetje flauw. “Er zijn hele mooie foto’s gemaakt en die hadden we graag willen laten zien, alleen dat mogen we niet. We hebben even gebeld met de manager van Nikkie en die zegt: ‘Dat mogen jullie niet laten zien.’ Dat heeft te maken met een oude vete die we nog steeds een beetje aan het uitvechten zijn met de manager van Nikkie.”

Wat voor vete is dat? “Dat heeft te maken met de rechtszaak waar zij ooit mee te maken heeft gehad, met die gruwelijke zaak wat haar is overkomen, mensen die bij haar huis naar binnen zijn gegaan. We hebben daar toen aandacht aan besteed.”

Nieuwswaardig

Het management van Nikkie eiste destijds dat RTL Boulevard geen aandacht zou besteden aan de overval op haar woning. “Het management heeft toen gezegd: ‘Dat mogen jullie niet doen, we willen niet dat jullie aandacht besteden aan die zaak.’ Het was echter nieuwswaardig.”

Luuk vervolgt: “Wij hebben toen gezegd: ‘Ja, we vinden het vreselijk wat haar is overkomen, maar het is een openbare zaak, dus we besteden daar op onze manier netjes aandacht aan.’ Dat vinden ze nog steeds ontzettend vervelend en daarom willen ze niet dat wij die foto’s laten zien.”

Vervelend

Het is voor Luuk moeilijk te begrijpen dat Nikkie en haar management zich zo opstellen. “Nou, goed, we hebben het gevraagd dus we laten het ook niet zien, maar we vinden het zelf heel vervelend. We hebben het liever niet.”

Collega Bridget Maasland: “Jammer.”

Rob Goossens: “En als programma houden we van haar. Er zijn ook sterren waar we minder mee hebben.”

Luuk: “Dat dacht ik. Ze is een fantastische vrouw en we gunnen haar een fantastisch huwelijk.”

Instagram

Nikkie is getrouwd:

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Vindt u het begrijpelijk dat RTL Boulevard aandacht heeft besteed aan de overval op Nikkie de Jager?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Zou u René le Blanc op uw rode loper willen hebben?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen