Jan Uriot erg bezorgd over Gordon: ‘Volgens mij is hij depressief’

Privé-sterjournalist Jan Uriot maakt zich ernstige zorgen over Gordon. Hij vreest dat de zanger lijdt aan een depressie. “Gordon is 54 jaar en ligt ’s nachts nog steeds alleen in zijn bedje.”

Gordon en Jan Uriot © RTL, Telegraaf

Gordon is al een week volop in het nieuws omdat hij niet meer in het nieuws wil zijn. Hij besloot vorige week om zijn socials te verwijderen én vertelde tegen RTL Boulevard dat hij nooit meer in zijn leven interviews wil geven. Na zes dagen is zijn Instagram-pagina weer online gekomen, maar aan zijn andere belofte houdt hij zich vooralsnog wel.

Katja en Gordon

Veel mensen zijn verbaasd over de plotselinge houding van Gordon. Privé-baas Evert Santegoeds is helemaal klaar met zijn SBS 6-collega, Johan Derksen denkt dat de zanger professionele hulp nodig heeft en Henny Huisman vindt dat hij zijn Instagram-pagina maar snel weer offline moet halen.

Privé-journalist Jan Uriot vreest dat er meer aan de hand is dan we nu denken. Hij denkt dat Gordon in een depressie zit. “Mensen als Katja Schuurman en Gordon zijn volgens mij niet gelukkig te maken”, zegt hij in de rubriek Wat Vindt Jan.

‘Hij is depressief’

Jan houdt er serieus rekening mee dat Gordon in een depressie zit. “Gordon is 54 jaar, ligt nog steeds in Dubai ’s nachts alleen in zijn bedje. Tenminste, als er niet een one-night-stand langskomt. Hij is nog steeds alleen. Hoe kan dat nou eigenlijk? We hebben zoveel liefdes voorbij zien komen de afgelopen jaren. Volgens mij is hij depressief.”

Hij vervolgt: “Ik zeg dus even dat hij depressief is en dat slaat eigenlijk op het volgende, want hij wil geen interviews meer geven. Nou, we weten allemaal: interviews en alles wat hij allemaal meemaakte, dat was eigenlijk de zuurstof van het vlammetje dat het allemaal branden liet natuurlijk. En opeens wil hij dat allemaal niet meer.”

Waar zijn vrienden?

Het verbaast menigeen ook dat er zondag helemaal geen BN’ers aanwezig waren bij de sluiting van Gordons koffietentje Blushing. “Dan denk ik: waar zijn al die vriendinnen van hem? Ik bedoel: Patricia Paay, Tineke de Nooij, Estelle Cruijff. Ik heb ze nog niet gehoord”, aldus Jan.

Die vrienden heeft Gordon nu hard nodig, denkt hij. “Die man moet gewoon een beetje hulp hebben, die moet je een beetje oppeppen natuurlijk, maar dat gebeurt dan helemaal niet.”

Instagram

De Instagram-pagina van Gordon is weer online. Twee weken geleden schreef hij over het feit dat hij al een jaar in Dubai woont:

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Gordon wil met rust gelaten worden door de media. Moet hij dan ook zijn social media sluiten?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen