Gordon krijgt flinke sneer van Henny Huisman: ‘Stop met pochen!’

Gordon roept de massale kritiek die hij krijgt volledig over zichzelf af, vindt tv-coryfee Henny Huisman. Het stoort hem vooral dat de SBS 6-ster zo opschept over zijn luxeleven in Dubai.

Gordon en Henny Huisman © RTL, NPO

Gordon plaatst op Instagram continu allerlei foto’s en filmpjes van zijn luxeleven in Dubai. Hij haalde zijn socials vorige week plotseling offline, maar zes dagen later was zijn Insta-pauze alweer voorbij. Vrijwel tegelijk met het offline halen van zijn socials beloofde Gordon om nooit meer een interview te geven. Die belofte is nog níet gebroken, terwijl we toch al vier dagen verder zijn.

‘Eigen schuld!’

Als het aan Henny ligt schakelt Gordon zijn socials direct weer uit, want dat gepoch met zijn luxeleven in Dubai en zijn peperdure vliegreisjes is volgens hem funest. “Stop met laten zien hoe je baadt in luxe. Er zijn zoveel mensen, zeker nu, die niet eens op vakantie kunnen. Met die houding wek je veel weerstand op”, zegt hij in de Story.

Hij vervolgt: “Er is altijd een groep die je dat misgunt. Dus de kritiek die hij krijgt, roept hij over zichzelf af. Dat is echt zijn eigen schuld.”

Blushing-fiasco

Het verbaast Henny ook niets dat Gordon de Blaricumse vestiging van Blushing heeft moeten sluiten. Hij sluit zich aan bij de kritiek dat je geen horecazaken in Nederland kunt leiden als je in Dubai woont. “Gasten komen omdat ze jou willen zien. En als dat niet gebeurt, blijven ze weg.”

Gordon is een enorm wispelturige man, vindt de oud-presentator. “De ene week vindt hij blauw de mooiste kleur, om een week later die kleur als de lelijkste te omschrijven. Of hij stopt met zingen om daarna toch weer een cd op te nemen.”

Tv-carrière voorbij?

Henny vreest vooral voor de tv-carrière van Gordon. Zijn huidige contract bij SBS 6 loopt alleen nog volgend jaar door. “Daar was, naar wat ik heb gehoord, enorm veel geld mee gemoeid. En wat moet er daarna gebeuren?”

We moeten nog maar zien of dat verlengd wordt, aldus Henny. “Hij heeft een groot talent en heeft mooie programma’s gemaakt. Maar de laatste tijd doet hij veel van hetzelfde. Ik denk dat Gordon enorm met zichzelf in de knoop zit.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Gordon roept de kritiek volgens Henny Huisman over zichzelf af. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen