Evert Santegoeds resoluut: ‘Ik ben he-le-maal klaar met Gordon’

Evert Santegoeds is he-le-maal klaar met Gordon, die beweert dat hij nooit meer interviews wil geven aan de Nederlandse pers. “Dat is dan wederzijds”, aldus de hoofdredacteur van Privé.

Gordon en Evert Santegoeds © RTL, SBS

Gordon heeft zondag de Blaricumse vestiging van zijn koffiezaakje Blushing moeten sluiten vanwege een gebrek aan personeel, maar daar wil hij geen media over te woord staan. Sterker nog: volgens RTL Boulevard werd hij heel erg boos op een aanwezige cameraploeg van het programma. Hij wil hij de media nooit meer te woord staan, meldt de showrubriek.

‘Best tragisch’

Dat komt goed uit, zegt Privé-baas Evert Santegoeds. Hij is namelijk ook helemaal klaar met Gordon. “Dat is wederzijds dat we geen interviews meer willen doen, want ik ben er echt zó klaar mee”, zegt hij in de podcast Strikt Privé.

Het lijkt erop dat Gordon alleen maar goede publiciteit wil, aldus Evert: “Nu ook weer… Als je zo’n koffietent opent met een heleboel poeha en je nodigt de pers uit, dan moet je het niet gek vinden dat ze ook langskomen op het moment dat de tent dichtgaat. Daar kan hij toch heel erg slecht tegen. Dat is best tragisch.”

‘Amsterdam ook dicht!’

Evert denkt dat de Amsterdamse vestiging van Blushing ook gaat sluiten. “Ik moet Gordon nageven dat het een ondernemende jongen is. Hij probeert van alles, met wisselend succes, dat wel. Rotterdam ging dicht, Blaricum ging dicht en voor Amsterdam hou ik eerlijk gezegd ook mijn hart vast.”

Hoezo dan? “Ik zat er laatst op het terras en toen heb ik ook tien minuten zitten wachten op koffie die ik aan de overkant wél kreeg. Dus ja, het is gewoon een grote teleurstelling voor hem, maar daar gaat hij wel heel slecht mee om. En dan loopt hij te schélden op mensen. Werkelijk niet normaal. Dan denk ik: vroeger kon je zo leuk zijn, wat is er gebeurd?”

Tot de orde roepen

Collega Jordi Versteegden: “Wie gaat hem dan tot de orde roepen vraag ik me af?”

Evert: “Gordon tot de orde roepen: dat is werkelijk niemand gelukt, maar als hij gewoon eens een lijstje zou maken met de mensen met wie hij ruzie heeft… Met íedereen met wie hij gewerkt heeft, met pers, met familie, met alles en iedereen. Dan denk ik: ja, jongen, zoek het nou ook eens een keer bij jezelf.”

Boos op iedereen

De wanhopige afvalpogingen van Gordon worden ook lachwekkend, vindt Evert. “Elke keer ook maar weer dat hij dunner en dunner wil worden… Het enige wat dunner wordt bij Gordon was z’n boek omdat er allerlei pagina’s uit moesten en verder niet.”

Wat Evert betreft sluiten we het hoofdstuk Gordon. “Nu is hij weer boos, maar hij is boos op alles en iedereen.”

Strikt Privé

De podcast Strikt Privé:

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat Rob Kemps narcistisch is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen