Johan Derksen: ‘Gordon in Dubai tot geld op is, heeft hulp nodig’

Johan Derksen maakt zich zorgen over Gordon. Hij vreest dat zijn SBS 6-collega behoorlijk destructief bezig is. “Hij gaat uit frustratie naar Dubai tot zijn geld op is en dan is dat het einde van Gordon.”

Gordon en Johan Derksen © SBS 6

Gordon is al dagenlang volop in de publiciteit omdat hij niet meer in de publiciteit wil. Hij heeft zijn socials compleet verwijderd en heeft aan RTL Boulevard laten weten dat hij nooit meer een interview wil geven. Het is evident dat de entertainer behoorlijk van het padje is, zegt Johan Derksen in zijn programma Vandaag Inside.

Naar de klote

Johan denkt dat het niet goed gaat met Gordon. “Die Gordon was een paar keer bij ons in Den Haag en ik vond dat geen onaardige jongen. Die jongen kon aardig zingen, had een leuke vocal-groep, alles een succes, maar daar is niets van over. Hij had een waanzinnig leuke show met Gerard Joling, weet je wel, een beetje nichtenhumor.”

Hij vervolgt: “Toen begon hij aan koffiezaken en dat zou een hele keten worden… Naar de klote. Alle relaties, kun je in de krant lezen, die mislukken. En nu is hij zo gefrustreerd dat hij ook ruzie heeft met de media en dat hij uit nijd en frustratie naar Dubai gaat, totdat zijn geld op is en dan is dat het einde van Gordon.”

‘Zó sneu’

Het is een zorgwekkend geval, vindt Johan. “Ik vind het zó sneu voor die jongen. Ik weet wel dat er een draadje los is bij hem, maar díe moet nou professionele hulp hebben. Er zit geen kwade inborst in bij die jongen.”

Johan denkt dat Gordon aan de cocaïne zit. “Ik denk dat het komt omdat hij altijd zijn neus vol heeft zitten, want dan wil je wel eens anders reageren op iets.”

Talpa-contract

Hoe gaat het met de tv-carrière van Gordon? Zijn laatste programma’s op SBS 6 waren niet bepaald succesvol, aldus Wilfred Genee. “Dat waren niet de allergrootste successen, maar hij is natuurlijk wel ongelooflijk positief over John altijd.”

Johan: “Ik denk dat Talpa ook zijn contract niet verlengt, want hij zal een godsvermogen verdienen bij Talpa, maar wat moeten ze met iemand die overal afhaakt en nergens komt opdagen?”

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen