Heleen van Royen wil aan tafel met Rachel en Roxeanne Hazes

Heleen van Royen wil graag bemiddelen in de familieruzie tussen Rachel en Roxeanne Hazes. Ze denkt dat ze serieus iets kan betekenen als mediator. “Ik heb daar veel ervaring in.”

Roxeanne en Rachel Hazes, Heleen van Royen © AvroTros, SBS 6

Roxeanne Hazes wil helemaal niets meer te maken hebben met haar schandaalmoeder Rachel. Ze heeft zich daarom zelfs teruggetrokken uit de lucratieve Holland Zingt Hazes-concerten. Het werd gisteren kort aangestipt in de talkshow Vandaag Inside, waar Heleen van Royen aan tafel zat als hoofdgast.

Heleen als mediator

Als het aan Heleen ligt hebben de Hazesjes te lang met elkaar in de clinch gelegen. “Ik zou heel graag willen bemiddelen. Ik zou echt… Bij deze bied ik mij aan als mediator voor de familie Hazes. Serieus”, zegt ze.

Het kan Johan Derksen niets schelen. Hij ziet de Hazesjes liever uit de publiciteit verdwijnen. “Zou Nederland niet een beetje klaar zijn met die hele familie Hazes? Ik word dagelijks in de kranten lastiggevallen met de meest uiteenlopende dingen. Dan is het de zus, dan is het hij, dan is het de vrouw, dan is het de ex.”

‘Steekje los’

René van der Gijp heeft merkwaardig genoeg sympathie voor de Hazes-familie. Vreemd, vindt Johan. “René, jij bent vertederend over de familie Hazes, maar de zoon, de dochter en de vrouw… Er is allemaal een steekje aan los. Die roepen de gekste dingen over elkaar.”

Heleen: “Nee, er is niet een steekje aan los. Nee joh. Nee, nee, nee. Ik meen het echt. Ik vind het zonde. Het leven is te kort. Het is familie: moeder, dochter, zoon. Het moet gewoon goed gaan met ze.”

Professionals

Johan denkt niet dat Heleen de aangewezen persoon is om als mediator op te treden. “Vind je niet dat je zoiets aan professionals moet overlaten, met alle respect?”

Heleen: “Ik heb heel veel ervaring zelf met gemankeerde gezinnen, dus ik kan er heel goed over praten en ik denk dat ik dat wel zou kunnen. Ik bied me echt aan, oprecht.”

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen