Glennis Grace krijgt kritiek van BN’ers: ‘Had je mond gehouden!’

Glennis Grace krijgt kritiek van Dries Roelvink en Henny Huisman op haar recente uitstapje naar Ter Apel. Zij zijn ervan overtuigd dat deze publiciteitsstunt haar imago geschaad heeft.

Glennis Grace en Dries Roelvink © RTL, NPO

Het is alweer bijna twee weken geleden dat Glennis Grace met een ploegje vrienden afreisde naar het asielzoekerscentrum in Ter Apel. Haar ritje naar Groningen is echter niet bepaald in goede aarde gevallen. De meeste spullen die ze meebracht kunnen niet eens gebruikt worden.

Dries kritisch

Na de Meilandjes krijgt Glennis nu ook kritiek van twee andere BN’ers: Dries Roelvink en Henny Huisman. Zij denken dat het imago van de zangeres alleen maar verder is geschaad door deze actie.

Glennis zal hebben gehoopt op een aantal schouderklopjes, maar die heeft ze niet gekregen. Het heeft haar imago echt helemaal niets opgeleverd, denkt Dries. Hij zegt in de Story: “Nee, helaas ben ik bang van niet. Ik denk dat ze beter een half jaar had kunnen wachten. Jammer genoeg kan Glennis op dit moment in Nederland geen goed meer doen.”

Henny ook

Henny Huisman vindt het persoonlijk wel attent van Glennis, maar ook hij denkt dat haar imago erdoor geschaad is. “Ik zou het haar hebben afgeraden. Maar nu ze het wel heeft gedaan, vind ik dat ze een kans verdient. Zij die zonder zonden zijn, gooien de eerste steen. Kom op mensen!”

Daar denkt Tineke de Nooij hetzelfde over. “Ik begrijp absoluut haar goede bedoeling. In dit geval werkt het averechts omdat dit niet in de publiciteit had gemoeten. Ze had er beter haar mond over kunnen houden.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Imca Marina denkt dat de mensen weer van Glennis Grace gaan houden. Denkt u dat ook?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen