Linda de Mol lijkt stilzwijgen te doorbreken: ‘Over twee weken’

Het lijkt erop dat Linda de Mol haar stilzwijgen eindelijk gaat doorbreken. Ze is al terug op televisie en ook een interview over de Voice-rel lijkt nu aanstaande. “Mogelijk over twee weken.”

Linda de Mol © Talpa

Lange tijd werd gedacht dat Linda de Mol terug zou keren op televisie nádat ze een groot interview zou hebben gegeven over haar positie in het Voice-misbruikschandaal. Niets is minder waar: Miljoenenjacht is afgelopen weekend teruggekeerd op de buis, maar Linda houdt de lippen stijf op elkaar.

Linda blijft zwijgen

Eén ding is zeker: als Linda ooit weer haar geliefde talkshow Linda’s Wintermaand wil presenteren, dan kan ze het niet maken om gewoon te blijven zwijgen. Want waarom zouden haar gasten dan wél het achterste van hun tong laten zien?

Telegraaf-journalist Jordi Versteegden had het slim gevonden als de talkshow terug was gekeerd met Linda zelf als eerste gast. “Je zou denken dat ze daarmee terugkeert om juist misschien zelf wel daar op de bank te gaan zitten en zichzelf te laten interviewen door iemand anders. Dat gaat voorlopig echter niet gebeuren”, zegt hij in Privé TV.

Wintermaand niet terug

Linda’s Wintermaand slaat namelijk in elk geval één seizoen over. “Ik heb het bij Talpa gecheckt en dat programma, Linda’s Wintermaand, keert voorlopig niet terug.”

En hoe zit het met Jeroen Rietbergen? Keert die wel terug? “Het zou natuurlijk ontzettend lastig zijn om weer terug te keren bij hem door wat er gebeurd is. Ook vanwege het imago van Linda, wat een flinke deuk heeft opgelopen, mede door wat hij haar heeft aangedaan natuurlijk. Ik verwacht eerlijk gezegd dat zij niet zo snel zullen terugkeren bij elkaar.”

Twee weken

Jordi verwacht dat Linda haar stilzwijgen over twee weken doorbreekt. “Ik denk zelf heel eerlijk gezegd dat volgende maand wanneer de LINDA. weer in de winkel ligt met voor het eerst weer Linda op de cover, dat er daar wel een column of verhaal in gaat staan waarin ze voor het eerst iets los gaat laten over wat er in de afgelopen periode is gebeurd.”

Het oktobernummer van LINDA., met Linda die voor het eerst weer op de cover staat, ligt vanaf 21 september in de winkels. Er staan nog twee grote vragen open: wist ze in 2019 inderdaad al van meerdere misdragingen van haar toenmalige vriend Jeroen Rietbergen? En: waarom deed ze binnen Talpa niks met haar voorkennis in het dossier-Ali B?

LINDA.

De laatste keer dat Linda op de cover van haar eigen blad stond:

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Linda de Mol is bijna 60 jaar. Keert ze weer terug aan de top?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen