Eva Jinek wil niets zeggen over backstage-gedrag Nick & Simon

Eva Jinek wil niet zeggen hoe Nick Schilder en Simon Keizer zich maandagavond na de uitzending van haar talkshow hebben gedragen achter de schermen. “Dat is beroepsgeheim.”

Nick Schilder, Eva Jinek en Simon Keizer © RTL

Het is nu al een van de meest besproken interviews van het jaar: het gesprek van Eva Jinek met het veelbesproken zangduo Nick & Simon. De heren gaan uit elkaar en steeds meer signalen wijzen erop dat dat te maken heeft met vermeend wangedrag in het privéleven van Simon. Zelfs RTL Boulevard heeft daar melding van gedaan.

Geen foto’s

Veel mensen denken dat Nick Schilder (links) en Simon Keizer (recht) een toneelstukje hebben opgevoerd bij Eva. Volgens het juicekanaal Juice Channel was de sfeer direct na de uitzending in elk geval weer helemaal bekoeld. “Wij hebben iemand gesproken die aanwezig was bij de uitzending van Jinek.”

Wat zegt deze bron? “Deze bron geeft aan dat Nick en Simon voorafgaand aan het interview geen contact maakten met elkaar of met andere mensen. Achteraf konden er wel foto’s gemaakt worden, maar geen foto’s met elkaar.”

Nick of Simon

Er waren in de studio Nick & Simon-fans aanwezig die na afloop graag een fotootje wilden maken, maar volgens het juicekanaal was daar dus geen mogelijkheid toe. “Je kon alleen afzonderlijk met Nick of Simon op de foto.”

Het kanaal vervolgt: “Op een gegeven moment waren ze ook allebei ineens weg terwijl er nog wat mensen met ze op de foto wilden. Verder vertelt de bron dat de spanning tussen de twee ook erg goed te voelen was in het publiek.”

Eva reageert

Wat heeft Eva te zeggen over wat er na de uitzending is gebeurd? Nou, niet veel. “Daar vertel ik nooit wat over. Nooit.”

Hoezo niet dan? “Dat is beroepsgeheim.”

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen