Dochter Linda de Mol laat van zich horen na geruchten over ruzie

Noa Vahle heeft voor het eerst een interview gegeven sinds het gerucht dat ze boos zou zijn op haar moeder Linda de Mol. “Ik denk dat ze vooral heel erg trots op mij is en dat ben ik ook op haar.”

Noa Vahle en Linda de Mol © Linda.nl

Het stoort Noa Vahle volgens weekblad Story mateloos dat haar moeder Linda de Mol weer terug zou willen keren in de armen van Jeroen Rietbergen. “Zij zou de beweegredenen van haar moeder niet kunnen plaatsen”, aldus het blad. De grote vraag is: klopt het dat er bonje is tussen moeder Linda en dochter Noa?

Leuke familie

Frank Dane had gisteren de kans om het haar op de vrouw af te vragen. Ze gaf namelijk een telefonisch interview om te vertellen over haar nieuwe presentatieklus bij Viaplay. Hij liet de geruchten echter onbesproken.

Wel vroeg Frank aan het begin van het gesprekje of Noa het vervelend vindt dat ze altijd ‘de dochter van Linda de Mol’ genoemd wordt. “Nou, ik heb een heel leuke familie, dus dat maakt me op zich niet zo uit.”

Trots op Linda

Later in het gesprek trekt Frank de stoute schoenen aan en vraagt hij Noa: “Ik moet het toch even vragen en ik hoop niet dat je het vervelend vindt, maar het is puur uit interesse en niet uit sensatiezoekerij, maar: is alles oké met je moeder?”

Noa: “Nou, goed, ik zou liegen als ik zeg dat het fantastisch gaat, maar ze gaat in elk geval stukken beter. Morgen gaat ze de studio weer in voor Miljoenenjacht. Dat vind ik onwijs stoer en heel sterk van haar.”

Wat vindt Linda ervan dat Noa met haar nieuwe klus bij Viaplay in haar voetsporen treedt? “Ik denk dat ze vooral heel erg trots op mij is en dat ben ik ook op haar, dus dat is mooi.”

‘Het gaat heel hard’

Iedereen weet natuurlijk dat Noa alleen maar op televisie is omdat ze onderdeel is van een steenrijke en machtige mediafamilie. Zelf doet ze heel verbaasd over haar flitscarrière: “Zeker vorig jaar dacht ik: het gaat wel héél hard. Ik ben vorig jaar begonnen met verslaggeving en het gaat onwijs hard, maar ik vind het alleen maar supertof om te doen en ik hoop dat ik nog meer kan groeien.”

Zijn al haar dromen inmiddels uitgekomen? Ja, beaamt Noa. “Mijn dromen ben ik nu al aan het waarmaken, ja, dus ik moet maar eens gaan nadenken over nieuwe dromen, denk ik. Ik heb gepiekt, ja.”

Gepiekt. Ah, zo heet het dus als je in de kruiwagen van je moeder over het Media Park gereden wordt.

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Noa Vahle (22) heeft dankzij haar miljardairsfamilie al haar dromen al verwezenlijkt. Wat nu?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen