Yvonne Coldeweijer: ‘Arjen Lubach stuurt advocaat op me af!’

Yvonne Coldeweijer stelt dat niemand minder dan Arjen Lubach een advocaat op haar af heeft gestuurd. “En niet zomaar één, dezelfde als die van Samanth, HAHAHAH”, giert de juicekoningin.

Arjen Lubach, Yvonne Coldeweijer en Samantha Steenwijk © NPO, YouTube, RTL

Er is weer eens een BN’er flink boos op Yvonne Coldeweijer. Ditmaal gaat het om Arjen Lubach, een van de grootste sterren van de NPO. Zij heeft vorige maand pittige roddels over hem verspreid en daar is hij niet van gediend. Volgens de juicekoningin heeft de presentator namelijk een advocaat op haar afgestuurd.

Arjen woest

Yvonne had eigenlijk verwacht dat Arjen gisterenavond in de seizoensopener van zijn tv-show iets zou zeggen over alle roddels. “Niet alleen durfde hij in zijn show niks te zeggen over de juice die ik (en mijn juicecollega’s) hebben gebracht, ook kreeg ik gisteravond en leuke verrassing in mijn mailbox”, schrijft ze vandaag op haar juicekanaal.

Wat voor verrassing? “Luub heeft een advocaat op mij afgestuurd! En niet zomaar één; dezelfde als die van Samanth 😂🐴💊, HAHAHAH”, giert ze. “Ik mag niet meer over hem juicen want dat is schadelijk voor hem. 👀 Arjen doe dit nou niet. Je maakt het alleen maar erger 🤣🤣.”

Juridisch circus

Samantha Steenwijk was in de lente de eerste BN’er die een juridisch circus tegen Yvonne optuigde en dat werd een heus mediaspektakel. De advocaat die Samantha destijds bijstond heeft zich nu dus wéér bij Yvonne gemeld, schrijft ze. Het lijkt dan ook uitgesloten dat Arjen een Talitha Muussetje doet en zélf achter de juice zit die over hem is verspreid.

Tv-kenner Rob Goossens vroeg zich gisterenavond in RTL Boulevard af of Arjen in zijn show gaat reageren op alle roddels. “Hij heeft eigenlijk voor het eerst in zijn carrière een klein smetje te pakken. Hij heeft altijd het geluk aan zijn kont gehad, maar hij is deze zomer te grazen genomen door de juicekanalen.”

“Ik ben heel benieuwd of hij daar nou vanavond of in elk geval deze week op gaat terugkomen.”

‘Tuurlijk niet!’

Yvonne is niet verbaasd dat Arjen dat vooralsnog niet heeft gedaan. “Tuurlijk ging ie dat niet doen. Dat doe je alleen als je niks te vrezen hebt”, zegt ze.

Ze vond het gisteren sowieso een matige uitzending. Wijzend naar reacties op social media, schrijft Yvonne: “Gister was de eerste uitzending van de Avondshow van Lubach. Surprise surprise, niemand vond er een bal aan. 😂”

Lubach reageert

Het management van Arjen laat aan het ANP weten dat de zaak tegen Yvonne voor hem is afgesloten nu ze heeft beloofd ‘voorlopig’ niets meer over hem te plaatsen. “Voor ons is hiermee de zaak tegen haar afgesloten.”

Yvonne bevestigt deze afspraak. Het management van de NPO-ster: “Arjen en zijn team concentreren zich verder met veel plezier en enthousiasme op het nieuwe seizoen van De Avondshow met Arjen Lubach.”

Promo

Arjen is weer terug met zijn Avondshow:

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen