Nick & Simon overtuigen Yvonne Coldeweijer niet: ‘Leugenaars!’

Het grote interview van Nick & Simon aan de talkshowtafel van Eva Jinek maakt weinig indruk op juicekoningin Yvonne Coldeweijer. Ze gelooft niets van de heren. “Ik heb gekeken naar leugens.”

Nick Schilder, Yvonne Coldeweijer en Simon Keizer © RTL

Yvonne Coldeweijer had van tevoren ongelooflijk weinig vertrouwen in de manier waarop Nick & Simon geïnterviewd zouden worden door Eva Jinek, maar de talkshowkoningin liet de roddels die er rondgaan over Simon Keizer niet onbesproken. Ze vroeg de heren op de man af of die roddels hebben meegespeeld in het besluit om te stoppen.

‘Twee leugenaars!’

Eva bedient de juicekanalen op hun wenken. “Ik ben er hartstikke blij mee”, reageert Yvonne op haar gevreesde juicekanaal. “Het is juicier geworden dan ik dacht. Ze ging er wel echt in op. Het leek bijna alsof ze dacht: ik moet dit echt vragen, anders word ik gesloopt. Maar dat heb je goed gedaan.”

De antwoorden van Nick & Simon weten Yvonne echter niet te overtuigen. “Ik moet even zeggen… Deze gozers zijn echt prof in media. Wow, wat heb ik gekeken naar leugens, zó goed en authentiek verpakt. Wow, echt, chapeau! Want ik geloof geen ene bal van dit kutverhaal, maar ze komen zó leuk over.”

‘Krijg er rillingen van’

Yvonne stelt dat Nick niet meer met Simon geassocieerd wil worden vanwege zijn vermeende wangedrag, maar bij Eva deden ze alsof er niets aan de hand is. “Als ze dus praten en antwoord geven op de vragen, dan denk je: niets aan de hand, die zijn nog steeds gezellig met elkaar, maar zodra de ene praat en je kijkt naar de ander, dat is niet normaal!”

Ze vervolgt: “Dat is een non-verbale communicatie waar ik helemaal rillingen van krijg! Dat is niet best hahaha. Vooral Nick! What the f*ck! Zoveel spanning in zijn gezicht. Echt, weird gewoon, heel heftig.”

Juicy interview

Simon had diezelfde vreemde gezichtsuitdrukkingen, aldus Yvonne. “Maar als er dan gepraat werd leek het ineens warm en gezellig. Het is zó gek, maar ja, ik vond het een juicy interview. Het is beter dan ik had verwacht, dus: thanks, Eva. Ik geloof het eigenlijk nog steeds niet. Volgens mij kunnen ze elkaar niet luchten of zien.”

Het juicekanaal Juice Channel sluit zich daarbij aan. “Eindstand hebben we allemaal gekeken naar een poppenkast opgezet door twee mannen die elkaar niet meer kunnen luchten of zien, maar doen alsof er geen vuiltje aan de lucht is. Laat ze zelf maar in die leugen geloven. Zelfs Eva Jinek gelooft er geen drol van.”

Toneelspel

Volgens RTL Boulevard gelooft tv-kijkend Nederland ook niets van Nick & Simon. Zij verwijten hen volgens de showrubriek toneelspel. “De mannen deden hun best om de schone schijn op te houden en hielden vol dat er absoluut geen sprake was van ruzie, maar bij de kijkers kwam hun verhaal allesbehalve geloofwaardig over.”

Zo zegt een door Boulevard geciteerde kijker: “Zelfs échte fans zullen moeten erkennen dat dit één groot toneelspel is! Tenenkrommend slecht. Zelfs GTST was beter vandaag!”

Fragment

Overigens is RTL Boulevard volgens andere kijkers weer niet de meest betrouwbare bron op het gebied van Nick & Simon-nieuws:

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen