Maxime Meiland woest op Boulevard: ‘Mijn bruiloft was PRIVÉ!’

Maxime Meiland is boos op RTL Boulevard omdat ze opnames hebben gemaakt van haar huwelijk. Ze wilde haar grote dag naar eigen zeggen ‘privé’ houden. Op de twintig camera’s van SBS 6 na dan.

Aran Bade en Maxime Meiland © RTL

De Meilandjes staan continu met hun gezicht voor de camera van RTL Boulevard als ze weer wat wijn of zijden sjaaltjes te verkopen hebben, maar als dochter Maxime een heuse tv-bruiloft beleeft is het programma níet welkom. Belachelijk, vond verslaggever Aran Bade. Hij trommelde eind juli een cameraman op en verscheen onaangekondigd op het feest.

Maxime’s bruiloft

Maxime en haar geliefde Leroy trouwden in het kasteel Oud Poelgeest in Oegstgeest en lieten dat uitgebreid filmen voor hun SBS 6-show Chateau Meiland. Eigenlijk was het de bedoeling dat die beelden exclusief zouden zijn, maar Aran en zijn cameraman werden niet weggestuurd door de ceremoniemeester. Ze mochten op afstand beelden schieten.

RTL Boulevard kon daardoor nog eerder beelden uitzenden dan SBS 6 en dat heeft voor enige wrevel gezorgd, vooral omdat het programma audio lijkt te hebben afgetapt van de producent van Chateau Meiland. Er werden om die reden zelfs stappen overwogen tegen de showrubriek.

‘Moest privé zijn!’

Nu, bijna een maand later, klaagt Maxime tegen het ANP dat ze niet blij was met de aandacht van Boulevard. “Wij vonden dat echt niet leuk. Toen Leroy me ten huwelijk had gevraagd, zeiden we al: prima als de ploeg van Chateau Meiland straks bij de bruiloft is, maar verder liever geen pers. En dan staan ze er toch. Ik kan daar heel slecht tegen.”

Zo’n groots opgezette tv-bruiloft die straks in detail wordt uitgezonden op de landelijke televisie is ontzettend privé, legt Maxime uit. “Ik geef al zoveel, dan had ik graag gezien dat onze grote dag toch een beetje privé was gebleven.”

Leroy op tv

Maxime had het allemaal zó graag privé gehouden dat niet alleen de grote dag zelf, maar ook de hele aanloop daarnaartoe straks uitgebreid te zien zal zijn op televisie. Ook haar geliefde zal, ondanks dat enorme privékarakter, uitgebreid in beeld verschijnen.

“Dit keer is Leroy daardoor ook veel meer in beeld, heel leuk”, legt Maxime uit. “Je ziet ons sparren over de bruiloft, naar dansles gaan, taarten proeven en natuurlijk de jurk uitzoeken. Wanneer de bruiloft te zien is? Ik denk ergens aan het einde, dus nog even geduld!”

Instagram

Maxime en Leroy op hun bruiloft:

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Maxime Meiland laat haar bruiloft filmen door twintig camera's van SBS 6, maar is boos over die ene camera van RTL omdat haar bruiloft 'privé' was. De weg kwijt?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen