Martien Meiland hekelt collega Guido den Aantrekker: ‘Zó negatief!’

Martien Meiland ergert zich suf aan Guido den Aantrekker, een van zijn collega’s bij SBS 6. Hij vindt de manier waarop de Story-baas inhakt op Yolanthe Cabau en BN’ers als Nikkie Plessen ‘zo negatief’.

Guido den Aantrekker en Martien Meiland © SBS 6, RTL

Story-baas Guido den Aantrekker is behoorlijk op dreef bij Shownieuws. Hij hakte daar deze week Yolanthe Cabau in stukjes (‘ze exploiteert haar zoontje!‘) en gaf BN’er-vrouwen als Nikkie Plessen die hun kinderen inzetten als wandelende reclamezuiltjes een veeg uit de pan. “Dat is toch walgelijk? (…) Laat kinderen gewoon lekker kind zijn.”

Martien boos op Guido

Martien Meiland vindt dat zijn SBS 6-collega wel héél erg tekeergaat. De realityster heeft een podcast waarin hij elke week zijn gal spuwt over de showmedia en ditmaal is Guido aan de beurt. De pater familias van de Meiland-familie vindt Guido’s kritiek op Yolanthe bijvoorbeeld zwaar misplaatst.

“Yolanthe had heel leuke kiekjes gemaakt en gepost op haar kanaal, zeg maar, en dan ging de media (Guido, red.) er weer over zeuren. Dat ze het alleen maar doet om meer likes te krijgen enzo. Dan denk ik: wat ís dit!”

‘Yolanthe is enig’

Erica Meiland is het met hem eens. “Alsof zij daar op zit te wachten.”

Martien: “Ja, zij heeft waarschijnlijk al heel veel likes.”

Erica: “Zij krijgt genoeg likes. Zij post toch wel vaker iets met dat jongetje? Dit is een vakantie die zij samen beleven.”

Martien: “Yolanthe werd ook uitgenodigd bij de Masai. Nou, dat is hartstikke leuk en dat kind weet niet wat hij ziet zo leuk. Dat is toch heel bijzonder om daar te zijn en een heel andere cultuur te zien? (…) In ieder geval: ik vind haar enig, Yolanthe, en dat jongetje ook.”

In de bres voor Nikkie

Martien springt ook in de bres voor Nikkie Plessen, die dus het verwijt krijgt dat ze haar kinderen inzet als paspop. “Zij ligt altíjd onder vuur volgens mij. Zij krijgt altijd zoveel negatieve dingen.”

Erica: “Net als Maxime. Die zit ook een beetje in zo’n hoek. Die doet het nooit goed.”

Martien: “Ja, Maxime zit ook in zo’n negatieve hoek. Nikkie Plessen is natuurlijk helemaal van de kleding en de mode en naast dat ze elke keer bij RTL Boulevard te zien is, heeft zij een kledinglijn. Nou heeft ze ook voor kinderen een lijn. Zij heeft haar kinderen leuk uitgedost in die prachtige kleding en daar maakt zij foto’s van.”

Geen moeite mee

Daar heeft Martien helemaal geen moeite mee. Dat zou ook vreemd zijn, want dat doet Maxime immers ook. “Dat is zakelijk hartstikke goed van Nikkie Plessen, die kinderen vinden het waarschijnlijk hartstikke leuk want Clairtje vindt het ook hartstikke leuk als ze wat aandoet van Villa Vito van Maxime.”

Erica: “Die kinderen zullen dat leuk vinden, weet je wel, maar ik hoop wel dat als die kinderen denken van: ik heb er helemaal geen zin in mama, dat ze dat ook aangeven. Dat doen de meeste kinderen wel. Ik vind het ook niet zo’n probleem.”

Martien: “Waar maken mensen zich druk om?”

Erica: “Ja, jeetje, gewoon doen.”

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen