Martien Meiland woest om kritiek op Linda de Mol: ‘Beláchelijk!’

Martien Meiland vindt het strontvervelend dat er nog altijd veel kritiek is op Linda de Mol, die weigert openheid van zaken te geven over haar voorkennis in de misbruikrel rond The Voice of Holland.

Martien Meiland en Linda de Mol © Talpa

Linda de Mol heeft nog een lange weg te gaan als ze ooit weer aanspraak wil maken op de titel tv-koningin. Ze wist al jaren dat haar geliefde Jeroen Rietbergen zich in elk geval één keer heeft misdragen bij The Voice of Holland én heeft binnen Talpa gezwegen over het vermeende misbruik door Ali B. Toch weigert ze daar verantwoording over af te leggen.

‘Zo’n gezeik!’

Haar collega Martien Meiland vindt het desondanks heel irritant dat de kritiek op Linda aanhoudt. “Dat vond ik ook alweer zo’n gezeik in die media. Dan zaten ze weer van: ja, en zij gaat terug bij haar ex-vriend Jeroen. Uiteindelijk heeft Xenia, die ken ik persoonlijk, haar manager, die woonde vroeger in Lisse, gezegd: ‘Het is helemaal niet waar.’”

Erica Meiland antwoordt daarop in hun podcast Wat Goéééd: “Nee, precies, dus kun je nagaan. Dan voelt zij zich zo verplicht om dat inderdaad recht te zetten, want je wordt er natuurlijk niet goed van dat mensen weer van alles gaan roepen.”

Martien: “Het is verschrik-ke-lijk.”

‘Het is beláchelijk!’

Erica: “En ze hadden ook gezegd van: ja, kan ze dat nog wel doen, dat Ik Hou Van Holland, zo’n frivole show? Dan denk ik: wat heeft dat er nou mee te maken? Wat Jeroen haar heeft aangedaan en andere mensen…”

Martien: “Ja, dat is toch beláchelijk?”

Erica: “Belachelijk!”

Martien: “Het is echt belachelijk.”

Huppakee

Erica ergert zich dood aan de showmedia. “Iemand roept iets en het wordt opgeblazen en huppakee: iedereen valt over elkaar heen. Linda moet gewoon lekker doen waar ze goed in is. Ze heeft ook al een tijd rust genomen, want ze staat ook niet meer op de cover van dat blad enzo en dat snap ik ook. Daar heb je dan gewoon helemaal geen zin in.”

Ze vervolgt: “Ook al duurt het een half jaar of een jaar; laat het lekker gaan. En als je denkt: ik heb er weer zin in, dan ga je gewoon weer doen waar je zin in hebt en laat de mensen allemaal maar lullen.”

‘De pot op!’

Martien: “Ik zou zeggen: Linda, blijf trouw aan jezelf, hou van jezelf en de rest kan de pot op. Ja, ik kan me er eigenlijk gewoon kwáád om maken!”

Erica: “Ja, rustig maar, rustig. Slecht voor je bloeddruk, hè?”

Nou, dat wordt flink dweilen in Crailo na die slijmdouche van de Meilandjes.

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Vindt u de kritiek op Linda de Mol terecht?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen