Linda de Mol slaat terug naar loslippige buren: ‘Geen liefdesreünie’

Linda de Mol slaat terug naar de loslippige buren die hun zegje doen in de nieuwe Story. Ze ontkent via haar manager opnieuw dat er sprake is van een liefdesreünie met Jeroen Rietbergen.

Linda de Mol © 5 Jaar Later

Het wordt door Yvonne Coldeweijer al een maand lang geroepen: Linda de Mol en Jeroen Rietbergen zijn volgens haar weer bij elkaar. De Story heeft nu veldonderzoek gedaan in haar miljonairsbuurt Crailo en trof daar een aantal loslippige buren aan. Zij beweren dat Jeroen weer continu met zijn fietsje over Linda’s oprijlaan rijdt.

Linda reageert

Xenia Kasper, de manager van Linda, komt echter direct met een ontkenning. “Linda’s management laat ons vandaag weten dat ze absoluut níet samen zijn. Waarvan akte”, aldus presentator Daan Nieber gisterenavond in RTL Boulevard.

De ontkenning van Xenia volgt vrij rap. Een maand geleden weigerde ze nog om een liefdeshereniging tussen Linda en Jeroen te ontkennen en juist daarom werd het toen nieuws. Een ochtend later zag ze zich daarom genoodzaakt om alsnog met een ontkenning te komen, maar toen was de schade al aangericht.

‘Ziekelijk gewoon!’

Het hardnekkige gerucht dat Linda weer terug is bij Jeroen, die zich zwaar heeft misdragen als bandleider van The Voice of Holland, leidt tot een hoop negatieve reacties. Veel mensen reageren teleurgesteld in Linda, onder meer op de Facebookpagina van RTL Boulevard.

Zo zegt Ramona: “Als dat zo is, dan ben je toch niet goed bij je hoofd als Linda zijnde? Dan is ze totaal niet meer geloofwaardig. Ergens keurt ze zijn acties goed door hem weer terug te nemen, of hoe je dat ook noemt. Ziekelijk gewoon.”

‘Niet slim’

Patrick is genuanceerder. “Ik zou het niet slim van Linda vinden, als het waar is, want de kans is groot dat ze weer gekwetst wordt, maar nogmaals: het is haar leven, dus niet aan ons wat zij daarmee doet. Als zij denkt toch nog gelukkig te kunnen worden met hem is dat aan haar.”

Veel mensen wijzen erop dat Linda ‘geen zelfrespect’ zou hebben als ze Jeroen zou terugnemen. “Geen zelfrespect maar het is haar leven”, zegt Liesbeth. En Margreet: “Had ook niet anders verwacht, ik ga geen progamma van haar meer kijken, bah.”

Schandalig

Bij veel mensen leeft ook nog ergernis over Linda’s voorkennis in de Voice-misbruikzaak. Ze weigert om zich daarover te laten interviewen. “Zij wist vanaf het begin van zijn gerotzooi en is dus net zo goed betrokken en deed niks voor slachtoffers. Schandalig”, zegt Harrie.

Anderen vinden het vooral een privézaak, maar reageren er wel op. Renate: “Wat hebben wij hier in vredesnaam mee te maken?!”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Linda de Mol blijft ontkennen. Vindt u haar überhaupt nog een geloofwaardige vrouw?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen