‘Samantha Steenwijk wil nooit meer aanschuiven in RTL Boulevard’

Samantha Steenwijk voelt zich ongelofelijk te kakken gezet door RTL Boulevard en wil daarom ook niet meer aanschuiven in het programma. Dat zegt een bron tegen het juicekanaal Juice Channel.

Samantha Steenwijk © RTL

Het is opvallend dat Samantha Steenwijk tijdens de dieetpilrel weinig steun genoot van haar RTL Boulevard-collega’s. Sterker nog: die lieten openlijk blijken dat ze haar rechtszaak tegen Yvonne Coldeweijer een beetje overdreven vonden. Sinds dat juridische circus deelt Boulevard regelmatig plaagstootjes aan haar uit, zo ook gisteren.

Te kakken gezet

Samantha is niet meer aan de Boulevard-desk gezien sinds haar woedeuitbarsting aan het adres van Yvonne. Wat is er aan de hand? Een bron bevestigt aan het juicekanaal Juice Channel dat het vertrek van Samantha te maken heeft met haar beruchte lange tenen.

Het juicekanaal schrijft: “Volgens bronnen rondom Samantha heeft zij aan hen verteld dat ze niet meer wil verschijnen aan de desk van het programma. (…) Nadat haar collega’s de eerste sneertjes richting haar uitdeelden en haar verhaal in twijfel trokken, voelde Samantha zich ongelofelijk te kakken gezet en zelfs genaaid.”

Nooit meer te gast

Het zijn backstabbers bij RTL Boulevard, lijkt Samantha te vinden. “Ze heeft daarom ook in haar omgeving gezegd dat ze nooit meer te gast wil komen in de studio van RTL Boulevard en helemaal klaar is met die mensen daar. Ze wil zelfs voor eventuele interviews niet meer voor hun camera verschijnen.”

Het kanaal besluit: “Of Samantha dit ook heeft gezegd tegen de mensen van Boulevard weet onze bron niet, maar dat ze daar maanden na het dieetpilverhaal nog steeds uithalen richting Samantha zegt genoeg.”

Instagram

Samantha en haar vierbenige dieetpil:

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Zitten de lange tenen van Samantha Steenwijk haar carrière in de weg?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Waar denkt u dat Rachel Hazes meer van houdt?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen