Linda de Mol al half jaar niet in gym: ‘Ze gaat in september weer’

Linda de Mol is vanwege al het gedoe met Vieze Jeroentje al ruim een half jaar niet in de gym geweest. Keert ze straks terug op tv met een driedubbele onderkin? “Ik bel haar op in september.”

Carlos Lens en Linda de Mol © NPO

Het is nu zeven maanden geleden dat Jeroen Rietbergen en plein public toegaf dat zijn bijnaam Vieze Jeroentje volledig terecht is. Hij heeft zich als een losgeslagen konijn gedragen als bandleider van The Voice of Holland. Het was een publieke vernedering voor zijn toenmalige geliefde Linda de Mol, die daarna abrupt uit de publiciteit verdween.

Driedubbele onderkin

Moet het grote publiek medelijden hebben met Linda? Dat is nog maar de vraag. Ze had namelijk voorkennis over het misbruik bij The Voice: ze wist al jaren van in elk geval één misdraging van Jeroen én zweeg binnen Talpa over meiden die zich bij haar blad hadden gemeld met gruwelijke verhalen over coach Ali B. Hij wordt beschuldigd van verkrachting.

Linda weigert vooralsnog om zich te laten ondervragen. Die speelt tegenwoordig azc’tje om haar imago te redden, maar verder komt er weinig uit haar handen. Ze heeft volgens haar personal trainer Carlos Lens al zeven maanden geen dumbbell aangeraakt. Zien we Linda straks met een driedubbele onderkin op tv of komt ze eindelijk van de bank af?

Linda terug in gym

Carlos heeft afgesproken dat hij Linda vanaf september weer gaat laten zweten. “In september nemen we contact met elkaar op en dan pakken we gewoon de draad weer op. Dan begint alles weer, de scholen, het tv-seizoen. Ook voor mij. Dus dan gaan we aan de bak”, vertelt hij in het weekblad Weekend.

Heeft Carlos gewaarschuwd dat ze tijdens haar tranendal niet aan de gevulde koeken moet? “Over voeding hebben we het niet gehad, een time-out is een time-out. Dit is een privékwestie, dus dan ben ik niet bezig met hoeveel kilo ze moet afvallen of welke oefeningen ze moet doen. Ze heeft gewoon tijd voor zichzelf nodig.”

Ups and downs

Het is volgens Carlos heel begrijpelijk dat Linda even een half jaar geen zin had om te sporten. “Je hebt in het leven ups and downs. Als mensen zich niet goed voelen, heeft het geen zin om een heel trainingsschema op ze los te laten.”

“Je houdt rekening met je klanten. Linda heft een nare periode achter de rug. Dan heb je het erover: hoe voel je je? In goed overleg las je een pauze in. Net zoals ze tijdelijk is gestopt met haar magazine. Even rust, op vakantie.”

Sobere comeback

Linda keert na de zomer terug op de buis, maar het wordt een sobere comeback. Zo keert ze terug met de ingetogen quizshow Miljoenenjacht, maar heeft ze het vrolijke Ik Hou Van Holland afgegeven aan Rob Kemps.

Volgens Yvonne Coldeweijer is Linda momenteel in het geheim alweer samen met Jeroen, al vermoedt ze dat de spanningen tussen de twee weer hoog zijn opgelopen vanwege de geruchten over een affaire met Ilse DeLange.

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Denkt u dat Linda de Mol de titel tv-koningin kan terugwinnen?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Groeit Jan Versteegh ooit uit tot een A-ster?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen