‘Eva Jinek geschikt voor hét grote interview met Linda de Mol’

Eva Jinek zou erg geschikt zijn om hét grote comeback-interview met Linda de Mol te gaan doen, denkt Telegraaf-journalist Jordi Versteegden. “Ze moet zichzelf echt gaan laten interviewen.”

Linda de Mol en Eva Jinek © RTL

Linda de Mol keert na de zomer weer terug op de buis. Hoewel ze het vrolijke Ik Hou Van Holland in elk geval voor één seizoen overlaat aan Rob Kemps, zal ze wél te zien zijn in een nieuwe serie van Miljoenenjacht. Bovendien zal ze ook haar opwachting maken in een dramaserie over, ironisch genoeg, de televisiewereld.

Met de billen bloot

Het is nog altijd niet duidelijk of Linda zichzelf gaat laten interviewen over haar rol in het misbruikschandaal rond The Voice of Holland. Ze wist al jaren van in elk geval één incident van grensoverschrijdend gedrag door haar man Jeroen Rietbergen én heeft binnen Talpa gezwegen over het vermeende misbruik door Ali B.

Telegraaf-journalist Jordi Versteegden denkt dat Linda haar talkshow Linda’s Wintermaand absoluut niet meer kan presenteren voordat ze zelf met de billen bloot is gegaan. “Ik denk niet dat Linda zomaar de Wintermaand kan gaan doen voordat ze zelf een interview heeft gegeven over wat er allemaal gaande is in haar leven.”

‘Laat je interviewen!’

Collega Marco Weijers vraagt daarop in de cultuur- en mediapodcast van De Telegraaf: “Zou ze niet gewoon het spits kunnen afbijten door zichzelf te laten interviewen voor de Wintermaand? Is dat niet een idee?”

Daphne van Rossum, presentatrice van de podcast, vervolgens: “Ja, door Jildou van der Bijl. Dat zie ik ook nog wel voor me.”

Jildou is creatief directeur van LINDA. en dus totaal niet onafhankelijk in dit verhaal. Een merkwaardige suggestie dus voor iemand uit het Telegraaf-kamp.

‘Of door Eva!’

Jordi: “Of door Eva Jinek. Dat zou ik ook wel mooi vinden hoor trouwens.”

Daphne: “Ja, dat je daarmee begint, met haar persoonlijke verhaal.”

Marco denkt dat het onvermijdelijk is voor Linda om een interview te geven voordat ze zélf weer gaat interviewen. “Ja, je kunt niet in de persoonlijke verhalen van andere mensen duiken terwijl dit nog als een soort beer op de weg zit.”

Podcast

De mediapodcast van De Telegraaf:

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Vindt u dat Linda de Mol zich moet laten interviewen door haar eigen blad of een onafhankelijke partij?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat de carrière van Thijs Römer voorbij is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen