André Hazes jr. krijgt flinke dreun van journalist: ‘Psychopatengedrag!’

André Hazes jr. krijgt een flinke verbale vuistslag voor zijn kiezen. Hij vertoont volgens journalist en columnist Bas Paternotte namelijk ‘psychopatengedrag’. “Die jongen is echt niet goed.”

André Hazes jr. © Instagram

Na een zeer lange mediastilte heeft André Hazes jr. het stilzwijgen vorige week doorbroken voor een geregisseerde aanval op zijn zus Roxeanne. Hij spant samen met zijn moeder Rachel om Roxeanne neer te zetten als een soort fantast. Het is André op felle kritiek komen te staan, onder meer van hazoloog Yvonne Coldeweijer.

‘Rox is de normale’

De aanval van André en Rachel wekt ook weinig sympathie op bij Bas Paternotte en Jan Dijkgraaf, die in hun podcast Nare Jongens de actualiteit bespreken. Zij zijn team-Roxeanne. “Roxeanne is normaal en die andere twee, daar kots ik van”, zegt Jan, columnist en biograaf van de Meilandjes, in hun extra podcast Bellen met Bassie.

Roxeanne heeft in de tv-show Beste Zangers een boekje opengedaan over haar bizarre jeugd. Haar moeder Rachel duldt echter geen kritiek op haar moederschap en heeft op zeer gemene wijze uitgehaald naar Roxeanne. Rachel krijgt daarbij steun van André, die eveneens jarenlang met zijn moeder in de clinch lag maar nu weer gezellig bij haar thuis woont.

Psychopatengedrag

André moeten we niet te serieus nemen, denkt co-host Bas, journalist bij NieuwNieuws. “Ik vind Hazes junior een beetje eng. Weet je nog dat hij een korte tijd een relatie had met Bridget Maasland? Dan zitten ze in een café en iemand had dat gefilmd en dan pakt hij haar hoofd vast, neus tegen neus, en dan gaat hij keihard in haar gezicht zingen.”

Dat is gewoon doodeng, vindt Bas. “Ken je die beelden? Dat is echt freaky. Dat is psychopatengedrag. Vermeend psychopatengedrag. Die jongen is ook niet goed.”

Zuipbaby

Jan verbaast zich daar niet over. “Nee, natuurlijk is die niet goed. Je weet toch wel dat mannen en vrouwen het advies krijgen om, als ze van plan zijn om kinderen te maken, beter even niet te zuipen? Nou, er is geen dag in het leven geweest van André Hazes senior dat hij níet heeft gezopen.”

André is het resultaat van dronkenschap tijdens de bevruchting, aldus Jan. “Er is in het oostblok ook een syndroom, hè? Daar schijnen ze van die blokhoofden te hebben en dat syndroom krijgen kinderen als hun ouders dronken waren tijdens de verwekking. De kans dat André Hazes senior normale kinderen kon verwekken, gezien zijn gedrag met alcohol, was wel heel klein.”

Uitmelken

En Rachel dan? Die is door de heren alláng afgeschreven. “André Hazes is na zijn dood door die Rachel nog meer uitgemolken dan voor z’n dood en dat is denk ik de pest bij die familie. Dat de koe niet tot de laatste druppel is uitgemolken, maar dat gewoon die hele uier is fijngeknepen. En dat al hoe lang!”, roept Jan.

Hij vervolgt: “Hoe lang is die vent al dood, joh? Vijftien of twintig jaar? En als ze weer wat geld had verdiend, liet ze er weer extra tieten op zetten of dan liet ze haar gezicht weer verbouwen of kocht ze van die ordinaire nepnagels van drie meter. Dat mens… Je ziet aan alle kanten dat het niet deugt.”

Roxeanne is volgens hem de uitzondering. “Zij is de meest normale.”

Nare Jongens

De podcast Nare Jonges kunt u onder meer beluisteren via Spotify. Het betaalde zusje Bellen met Bassie is alleen beschikbaar voor abonnees. Lid worden kan via Petje.af:

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Denkt u dat André Hazes jr. in meer of mindere mate verknipt is vanwege zijn malle ouders?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen