Jeroen Rietbergen gespot bij de HEMA: ‘Hij kocht een strijkplank’

Jeroen Rietbergen, de ex van Linda de Mol, is door meerdere spionnen van Yvonne Coldeweijer gespot bij de HEMA in Bussum. Eén van hen weet zelfs wat hij daar heeft gekocht: een strijkplank.

Jeroen Rietbergen © RTL

Waar de andere omstreden Voice-mannen bij hoog en laag ontkennen dat ze zich bij de talentenjacht hebben misdragen, heeft Jeroen Rietbergen zijn wangedrag wél toegegeven. Het leverde hem een relatiebreuk met Linda de Mol op. Ze zette hem uit huis, waarna hij naar Amerika vertrok om af te kicken. Hij is nu alweer een dikke maand terug in het land.

Jeroen gespot

Jeroen is de laatste tijd door meerdere spionnen van Yvonne Coldeweijer gespot bij de HEMA in Bussum. Dat ligt op tien minuten fietsen van het kasteel van Linda de Mol in Crailo. “Hiii, Jeroen Rietbergen net gespot in hartje Bussum op z’n racefiets. Ging even HEMA in, beetje om zich heen kijken en fietste weer weg”, zegt een van de spionnen.

De spion vermoedt dat Linda haar kasteeldeuren weer heeft geopend voor Jeroen. “Is ongeveer een 10 minuten van Lins huis in Crailo/Huizen, dus denk dat ie daar weer woont?”

Strijkplank

Een andere spion heeft Jeroen óók gespot bij de HEMA, maar denkt níet dat hij weer bij Linda woont. “Hij haalde bij de HEMA in Bussum vorig weekend een strijkplank dus zal ergens wel zijn eigen huisje hebben.”

Wat is de conclusie van Yvonne? “Vieze Jeroentje moet nu zelf weer aan de strijk 😂. Waarschijnlijk woont hij wel op zichzelf, maar dicht in de buurt bij Lin.”

‘Kan die man effe weg?’

Het zal voor Jeroen even flink wennen zijn om zelf zijn overhemden te moeten strijken. Voorheen werd dat altijd gedaan door Linda’s personeel, al begon ze tijdens de coronalockdown zélf te strijken.

Medio 2020, tijdens de ‘intelligente lockdown’, schreef Linda nog in haar blad: “Ik strijk de overhemden van Jeroen (ik geef eerlijk toe dat ik dat heel lang niet zélf gedaan heb) en realiseer me als ik het kraagje doe hoeveel ik van ’m hou en hoe goed we deze ophokfase doorkomen samen. Nog geen dag gedacht: kan die man effe weg?”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Denkt u dat Jeroen Rietbergen uiteindelijk weer terugkeert in de armen van Linda de Mol?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Zou u René le Blanc op uw rode loper willen hebben?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen