‘Vrouw Danny de Munk huilt hele dag, mogelijk relatiebreuk op komst’

Jenny de Munk, de vrouw van Danny de Munk, zit er he-le-maal doorheen. Ze is na de onthullingen over zijn vermeende wangedrag nog maar een schim van wie ze was, zegt Privé-baas Evert Santegoeds.

Danny en Jenny de Munk © Instagram, Telegraaf

Danny de Munk en zijn vrouw Jenny zijn al 32 jaar met elkaar samen. Hij riep vorige week in RTL Boulevard dat zij weet wat hij vijftien jaar geleden allemaal heeft uitgespookt buiten hun huwelijk. Maar heeft hij dat destijds al opgebiecht of pas recentelijk vanwege alle onthullingen op de juicekanalen?

Groot geheim

Dat is RTL Boulevard vergeten te vragen, bromt Privé-baas Evert Santegoeds in de rubriek Strikt Privé. “Dat had de interviewer natuurlijk even moeten vragen aan hem. Die heeft dat niet gedaan en Danny weigert verdere toelichtingen, dus ja, dat moeten we nog even afwachten.”

Evert heeft wel een idee. “Gezien de woede die zij nog heeft en de onzekerheid die bij haar leeft, denk ik dat dat echt heel kort geleden naar buiten gekomen is en dat zij er al die jaren niets van geweten heeft. Ook niet toen ze samen zo leuk in die docusoap te zien waren en het ideale gezinnetje speelden. Toen liep Danny rond dus met een groot geheim.”

‘Gaan ze het redden?’

Het is nog maar de vraag of Danny en Jenny er samen uitkomen, aldus Evert. “Het is thuis nog steeds ernstig spannend of Danny en Jenny het samen gaan redden. De openlijke vernedering is natuurlijk het allerergste.”

Hij vervolgt: “Dat iemand vreemdgaat, nou ja, daar kun je op een gegeven moment nog wel samen uit komen denk ik, maar als heel Nederland over je schouder meekijkt, dan is dat een pijnlijk verhaal aan het worden. Zeker in zo’n gemeenschap, zo’n woonerf in Purmerend waar ze wonen. Dan heb je die ogen van iedereen in je rug.”

‘Ze huilt de hele dag’

Juist daar heeft Jenny grote moeite mee, vertelt Evert. “Die schijnt haar slaapkamer niet uit te komen op dit moment en huilend in bed te liggen. Het zou me niet verbazen als deze crisis bij hen toch nog een tijdje blijft voortduren en misschien wel fout gaat aflopen.”

Danny vindt het vooral erg dat hij aan zijn kinderen heeft moeten opbiechten dat hij is vreemdgegaan. “Waarom zouden we medelijden hebben met Danny de Munk die zelf zijn broek niet dicht kan houden, zou ik zeggen. Ja, dat is jammer dat je dat je kinderen moet opbiechten, maar dat is wel het gevolg van zijn daden van vijftien jaar geleden.”

Op vakantie

Dinsdagmiddag werd Danny gefotografeerd op Schiphol. Zijn dochter Bo plaatste ’s avonds een foto vanuit Sitges in Spanje. Volgens Juice Channel vertrok Danny met zijn vrouw en hun twee kinderen:

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Danny de Munk is boos dat hij zijn vreemdgaan heeft moeten opbiechten aan zijn kinderen. Terecht?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen