Daphne Deckers staat voor schut voor camera RTL Boulevard

Daphne Deckers mocht gisteren als vrouw van Richard Krajicek de hand van koning Willem-Alexander schudden. Na afloop stond ze aardig voor schut voor de camera van RTL Boulevard.

Richard Krajicek en Daphne Deckers © RTL

De stichting van Richard Krajicek bouwt sportveldjes in aandachtswijken en dat vindt koning Willem-Alexander een mooi initiatief. Hij was gisteren aanwezig bij het 25-jarig jubileum van dit goede doel. Tijdens zijn loopje met Richard zag de koning ook ruimte om even op Daphne Deckers af te stappen. Zij was gisteren precies 23 jaar getrouwd met Richard.

Daphne voor schut

Daphne kreeg een felicitatie van de koning. “Gefeliciteerd met je trouwdag. 07-07, dat is een beetje hetzelfde als 02-02. Mooi, gefeliciteerd. Leuk dat je erbij bent vandaag, fantastisch.”

Kort daarna stond Daphne zo trots als een pauw voor de camera van RTL Boulevard. Ze dacht oprecht dat de koning haar trouwdag bijhoudt in zijn agenda. “Ja, hij kwam aanlopen en het eerste wat hij zei is: ‘Gefeliciteerd met je trouwdag.’ Nou, ik wist niet dat de koning het bijhield. Ik was erg vereerd dat hij het überhaupt wist.”

Richard grijpt in

Ehh, de koning die de trouwdag van de vroegere presentatrice van Holland’s Next Top Model bijhoudt? Haar man Richard grijpt onmiddellijk in. Die fluistert Daphne in dat hij de koning dat een paar minuten eerder had verteld.

Richard: “Nou ja, ik had het hem gezegd. Nee, het is niet zo dat hij het in zijn agenda bijhoudt. Ik zei: ‘Het is een bijzondere dag inderdaad.’ Ik weet niet hoe we erop kwamen, maar toen zei ik het dus.”

Daphne beschaamd: “Maar dan nog vind ik het leuk dat hij daar überhaupt aan denkt.”

Instagram

Daphne heeft een serie foto’s van de bijeenkomst én haar ontmoeting op Instagram gezet.

Fragment

Het interview met RTL Boulevard ziet u hier:

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Daphne Deckers dacht heel even dat de koning haar huwelijksdag bijhoudt. Zelfoverschatting?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen