Patty Brard en Robbert Rodenburg botsen tijdens opnames: ‘Niet leuk’

Patty Brard en Robbert Rodenburg kwamen vorig jaar in aanvaring met elkaar tijdens de opnames van zijn talkshow Open Kaart. “Er is echt heel erg veel in geknipt”, aldus de televisiediva.

Patty Brard en Robbert Rodenburg © YouTube

Robbert Rodenburg interviewt in zijn praatprogramma Open Kaart ieder seizoen een keur aan bekende Nederlanders. Hij had afgelopen november niemand minder dan Patty Brard tegenover hem zitten. Zijn poging om haar te verleiden tot het doen van enkele pittige uitspraken mislukte; zo was ze opeens poeslief over haar aartsrivaal Bridget Maasland.

Patty geeft tegengas

Het werd wél spannend toen Robbert besloot om Patty aan te pakken over de werkwijze van Shownieuws. Robberts goede vriendin Monica Geuze zag zich jaren geleden genoodzaakt om haar zwangerschap bekend te maken na druk vanuit Shownieuws. “Ze zeiden: ‘Als jij het niet naar buiten brengt, doen wij dat’, terwijl het over mijn zwangerschap gaat!”

Patty is het kennelijk niet eens met die lezing en ze gaf flink tegengas toen Robbert haar daarmee confronteerde. Die pittige beelden hebben echter niet de uitzending van Open Kaart gehaald.

‘Er is veel uitgeknipt!’

Het was een spannend onderonsje, herinnert Patty zich. “Ik werd heel erg op de hak genomen over Shownieuws, dus het werd een lang gesprek en er is veel in geknipt toen”, vertelt ze in Shownieuws

Ze vervolgt: “Hij had het over dat wij ooit wat over een vriendinnetje van hem gezegd hebben en dat was dan niet waar en dat hadden we niet mogen doen, maar ik sta natuurlijk niet voor het hele programma, dus hij kreeg van mij… Hij is zoals wij altijd wel uit op een nieuwtje, maar ik heb het hem niet laten creëren, laat ik het zo zeggen…”

Wie dat vriendinnetje was? “Monica Geuze.”

Nare uitspraken

Al met al moet je volgens Patty wel uitkijken als je aanschuift bij Robbert. Ze zet hem neer als een soort wolf in schaapskleren. “Je moet je niet laten verleiden tot het doen van heel nare uitspraken.”

Dat probeert Robbert volgens haar wel. “Dat is zijn goed recht. Het lukt hem vaak ook wel.”

Open Kaart

De ontmoeting tussen Patty en Robbert ziet u onderstaand. Vanaf 30:30 komen ze kort terug op hun aanvaring die dus uit het interview is geknipt:

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Robbert Rodenburg is de beste vriend van Anna Nooshin. Zegt al genoeg?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen