Isa Hoes bevestigt: ‘Özcan Akyol is heel onaardig in het echt’

Isa Hoes bevestigt de bewering van Marc-Marie Huijbregts dat presentator Özcan Akyol in het echt helemaal niet zo’n aardige man is. “Eus deed heel onaardig tegen mij op het Boekenbal.”

Isa Hoes, Marc-Marie Huijbregts en Özcan Akyol © Instagram, SBS

Marc-Marie Huijbregts vertelde een paar maanden geleden in zijn podcast een merkwaardige anekdote over Özcan Akyol. “De eerste keer dat ik naar het Boekenbal ging kwamen Isa Hoes, een vriendin van mij, en ik Eus tegen en die was heel onaardig. Meestal is iedereen aardig, maar die was gewoon superonaardig. Die deed heel bot tegen Isa.”

‘Eus heel onaardig’

Die anekdote leverde Marc-Marie een flinke sneer op van Özcan, maar volgens Isa heeft hij wel gelijk. “Het ging over het Boekenbal en dat ik daar op de foto moest. Een journalist kwam namelijk naar mij toe en die zei: ‘Wil jij even met Eus op de foto?’ Dus ik kijk en zeg: ‘Oh ja, natuurlijk wil ik dat’”, reageert de actrice in The Friday Move.

Özcan wilde echter helemaal niet op de foto met Isa. “Eus zegt: ‘Hoezo?’ Dus die deed heel onaardig tegen mij en daar had Marc-Marie het over.”

‘Mijn mond viel open’

Marc-Marie is na zijn onthulling over Özcan compleet afgeslacht in VI. De heren riepen dat Marc-Marie niets kan. Isa: “Ik zat te kijken die avond en mijn mond viel open. Ik dacht: hoe dúrven jullie? ‘Hij kan niks’? Dan moet je maar eens naar het theater gaan, wat hij al jaren vól krijgt ook, hè? Met hele goede voorstellingen.”

Even vreesde Isa dat ook zíj afgeslacht zou worden door VI. “Ik dacht dus: oh god, ik zit één keer te kijken en nu gaat mijn naam genoemd worden. En Eus ging gewoon alleen maar over Marc-Marie praten, het was een sneer naar Marc-Marie, maar ik weet niet waarom, want Eus deed heel onaardig naar míj. Hebben we dat weer rechtgezet.”

Beste vrienden

Waarom springt Isa zo in de bres voor Marc-Marie? “Het is een van mijn beste, oudste vrienden.”

Overigens heeft Marc-Marie weer geroepen dat hij vindt dat Özcan dode ogen heeft. Podcastmaker Gijs Groenteman vindt dat wel ver gaan: “Marc-Marie is op ramkoers met Özcan Akyol, dus die wil hem kwetsen waar hij kan, denk ik, en andersom ook. Marc-Marie zegt: ‘Die is niet aardig’. Hij zit gewoon in de kwetseritus.”

Fragment

Isa en Marc-Marie op het Boekenbal:

Wat vindt u?

Alle polls

Rob Kemps staat nog negen maanden onder contract bij SBS 6. Gaan ze verlengen?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen