Marc-Marie Huijbregts uitgelachen in Vandaag Inside: ‘Hij kan níks!’

Marc-Marie Huijbregts is gisteren uitgelachen en beledigd aan tafel van het programma Vandaag Inside. Niet alleen door de VI-mannen zelf, maar voornamelijk door tafelgast Özcan Akyol.

René van der Gijp, Marc-Marie Huijbregts en Özcan Akyol © SBS 6

Marc-Marie Huijbregts heeft zich tijdens de kaarsrel zeer kritisch uitgelaten over Vandaag Inside. Zo was hij uiterst teleurgesteld in Arno Kantelberg, omdat hij het in een talkshow opnam voor de VI-mannen. Maar ook Özcan Akyol kreeg onlangs een veeg uit de pan van de komediant, omdat hij niet aardig zou zijn in het echt.

Worstelende Beau

Nu wordt Marc-Marie van repliek gediend. De cabaretier kwam gisteren uitgebreid aan bod in de uitzending van Vandaag Inside. Daar vinden ze het een teken aan de wand dat Marc-Marie zo vaak te gast is bij de slecht scorende concurrent Beau. “Je ziet het altijd als programma’s aan het worstelen zijn. Dat zie je altijd”, legt René van der Gijp uit.

Hij vervolgt: “Dan heb ik het nog niet eens over worstelen omdat de klad er totaal in zit, maar de klad er een beetje aan zit te komen. Dat heb je natuurlijk bij RTL op dit moment. Dan is er weer een die zegt: ‘We moeten meer mensen!’ Die hebben nu dat als ze die mensen aangekondigd hebben, dan zijn ze al acht minuten verder, hè? Het zijn er écht veel.”

Vier keer Marc-Marie

Marc-Marie is een van die gasten. “Je ziet nu steeds vaker die Marc-Marie zitten, dus dan heeft er toch een gezegd in die redactie: ‘Zet dan maar vier keer die Marc-Marie aan tafel!’”

Wilfred Genee vals: “En? Is het gezellig?”

René: “Nou ja, hij probeert het in elk geval gezellig te maken. Hahaha.”

Johan Derksen: “Weet je wat het leuke is? Het is een heel aardige jongen. Ik ben hem wel eens tegengekomen en het is een hele vriendelijke jongen, maar ik heb nog nooit kunnen ontdekken wat hij kan. Hij kan niks en hij zit daar mee te piepen. Af en toe heeft hij een leuk verhaaltje, maar…”

Geen aardige jongen

Dan komt Özcan behoorlijk intens uit de hoek. “Ik ben het niet met je eens. Hij is geen aardige jongen. De eerste keer dat ik hem ontmoette, had ik een interview gegeven aan het AD in aanloop naar het Boekenbal en toen had ik gezegd: ‘Er lopen ook allemaal figuren rond van wie ik denk dat ze nooit een boek hebben geschreven, maar die zijn er wel.’”

Hij vervolgt: “Toen zei ik: ‘Bijvoorbeeld een Marc-Marie Huijbregts.’ Maar goed, gewoon zo’n opmerking. Die zag ik daar op de trap zitten en die had heel veel lol. Toen ik hem voor het eerst ontmoette bij De Wereld Draait Door kwam hij heel boos naar me toe en zei hij (zet piepstemmetje op, red.): ‘Ik heb wél een boek geschreven!’”

“Ik zei: ‘Sorry, dat wist ik niet. Wat voor boek dan?’ ‘Ja, iets met stukjes.’ ‘Ja, sorry, maar dat wist ik niet. Dat is aan mij voorbijgegaan.’ ‘Ik mag wel naar het Boekenbal!’, zei hij.”

Elke dag op tv

Johan: “Hij heeft wel de prijs van de slechtste oudejaarsconference die ik ooit gezien heb. Toen hij in dat strakke broekje heel onhandig daar stond te stuntelen. Ik heb nog nooit iets gezien van hem dat ik denk: oh, hij kan wat.”

Al met al komt Marc-Marie hierna dus nooit meer aan tafel bij VI. Özcan: “Die kan toch niet, want die zit elke avond bij Beau. Die moet daar de gangmaker zijn.”

Johan: “Zal Beau nou nooit eens denken: daar komt het door dat ik slechte kijkcijfers heb?”

Özcan: “Denk je dat Beau iets te zeggen heeft over zijn gasten? Ik denk het niet. Anders ga je toch niet elke dag hem vragen?”

Fragment

Het bewuste fragment:

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen